Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

SMART venkovní osvětlení

Venkovní osvětlení domu

Lucie

Představte si, že dokážete jedním klikem na svém telefonu rozzářit vlastní zahradu a proměnit jí v oázu relaxace a klidu. S našimi chytrými svítidly to dokážete hravě.

Osvětlení můžete přizpůsobit jakékoliv akci, posezení s přáteli, večeři pro dva nebo chvilce odpočinku za pozdní letní noci. Díky volbě barvy a intenzity světla můžete vytvořit správnou atmosféru, při které si pobyt venku nejvíce užijete. Stačí si jen vybrat a nainstalovat HUE Philips či sérii Eglo CONNECT - osvětlení vhodné pro venkovní užití.

Získáte tím svobodu a rychlý efekt. Není třeba kamkoli chodit, ani cokoli upracovat na světle, abyste docílili požadovaného efektu. Čeká vás pouze snadná instalace designového svítidla dle vlastního výběru, který je opravdu pestrý a pak jednoduché stažení aplikace, s níž osvětlení pohodlně ovládáte na dálku. Opravdu nic těžkého.

 
 
 

Pokud netoužíte měnit své venkovní osvětlení a přesto byste rádi využívali novodobé technologie, pak můžete své světlo proměnit díky inteligentním žárovkám. Ty dokáží vytvořit kouzelnou atmosféru přesně podle vašich představ.

 
 
 

Objevujte inteligentní outdoorové osvětlení  

K dispozici budete mít až 16 milionů barev, kdy tu správnou si dokážete uložit do aplikace pro příští volbu svícení. A můžete se těšit na příjemnou atmosféru, která vás bude vítat, jakmile vyjdete ven.

Jak funguje dálkově ovládaný inteligentní světelný systém, snadno zjistíte v našem magazínu.  Rozsvítíte jej z pohodlí domova, stejně jako zhasnete z bezpečí vlastního pokoje. Pomocí aplikace si venku navolíte barevné scény nebo pomalu se pohybující dynamické efekty lahodící vašemu oku.

 

Ať už užijete technologie ZigBEE  nebo brilantní LED technologie HUE, uvidíte, že vykouzlíte nezapomenutelnou atmosféru, která překvapí nejen vaše přátele. Z naší široké nabídky si určitě vyberete. Přesvědčte se ještě dnes!

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i