Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jsme e-shop č. 1 ve svítidlech na českém internetu

O firmě

Na českém trhu s osvětlovací technikou se ryze česká společnost Donoci s .r. o. pohybuje již od roku 1996. Je zárukou spolehlivosti a vysoké profesionality. Firma se zabývá dovozem, velkoobchodem a maloobchodním prodejem svítidel. Naše e-shopy působí mimo Českou Republiku také na Slovensku, Maďarsku, Polsku, Německu, Rumunsku, Itálii, Francii, Španělsku, Slovinsku, Chorvatsku, Holandsku, Bulharsku, Dánsku, Portugalsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, Řecku, Finsku, Švédsku a na Ukrajině. Společnost se řadí mezi největší online prodejce osvětlení v Evropě.

Vaše spokojenost je na prvním místě

Jsme si vědomi toho, že úspěch našich obchodů je postavený na důvěře a spokojenosti klientů. Naše firma klade důraz na profesionalitu a ochotu ve vztahu k zákazníkovi. Nejvyšším cílem je dlouhodobá spokojenost klientů, ne okamžitý zisk.

Osvětlení do každého prostoru

V nabídce e-shopu www.rent.cz naleznete všechny druhy svítidel a osvětlení do exteriéru i interiéru. Konkrétně se jedná o produkty od výrobců BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT A WOFI. Kromě nejrůznějších typů svítidel firma nabízí elektromateriál a světelné zdroje.

E-shop www.rent.cz nabízí:

  • Bohatě zásobené sklady, které umožňují dodat zboží do 24-48 hodin. Momentálně je ihned k odeslání připraveno kolem 2.200.000 kusů osvětlení. 
  • Rychlý zákaznický servis a profesionální tým pracovníků, kteří jsou připraveni poradit a pomoci s výběrem svítidla. 
  • Dopravu zdarma ke každé objednávce nad 500 Kč a osobní odběr po celém Česku zdarma. 
  • Nově otevřenou poradnu, kterou se vám snažíme co nejvíce ulehčit výběr toho správného osvětlení. Samozřejmostí je také rada pracovníka, kterého lze kontaktovat pomocí kontaktního formuláře umístěného pod poradnou a pod každým jednotlivým produktem v záložce "Dotaz k produktu".

Dobré zázemí

Rodinná firma Donoci s.r.o. sídlí zhruba 30 km od Brna v Blansku, přesněji na konci města v areálu, který se neustále postupně rozšiřuje a modernizuje. V současnosti je zde kromě kancelářských prostor také 5 velkých skladovacích hal o celkové rozloze 21 000 m2. Společnost má momentálně přes 200 zaměstnanců.

Zajímají Vás naše novinky, akce a soutěže? V tom případě nás určitě sledujte i na Facebook profilu.


Tým e-shopu www.rent.cz je plně připraven být tím nejlepším dodavatelem kvalitních svítidel.

 
 
                   
 

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i