Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Historie společnosti

O firmě

Lucie

Na českém trhu s osvětlovací technikou se společnost Donoci, s.r.o., pohybuje již od roku 1991. Od té doby jsme se zařadili mezi největší on-line prodejce osvětlení v Evropě. Naším hlavním cílem však nadále zůstává spokojenost Vás, našich zákazníků.

Historii současné společnosti Donoci, s.r.o., jsme začali psát již v roce 1991, kdy vznikla prvotní myšlenka pro založení firmy zabývající se obchodem - v té době keramiky, skla a porcelánu v rámci F.O. Jiří Mánek.
 
Roku 1996 se společnost začala zabývat dovozem a prodejem svítidel.
 
Od roku 2003 se věnujeme obchodu se svítidly ve velkém – začali jsme zásobovat velké markety po České republice. 
 
Spojením zkušeností z předchozích let vznikl v roce 2009 první e-shop pro Českou republiku, kdy jsme poprvé svými službami umožnili prodej zboží až k Vám, konečným zákazníkům.
 
V roce 2017 došlo ke změně z fyzické osoby Jiří Mánek na společnost Donoci, s.r.o., a hlavní náplní společnosti se stalo provozování e-shopů.
 
V roce 2018 jsme vytvořili vlastní značku svítidel - BRILAGI. Ve stejném roce jsme se stali součástí celosvětového prodejního portálu Amazon.
 
Postupně jsme aktivity spojené s on-line obchodem rozšířili do mnoha zemí Evropy, jako je Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Německo, Rumunsko, Rakousko, Itálie, Velká Británie, Francie, Španělsko, Slovinsko, Chorvatsko, Belgie, Bulharsko, Holandsko, Lotyšsko, Litva, Estonsko, Dánsko, Portugalsko, Ukrajina, Finsko, Švédsko, Švýcarsko, Řecko.
 
Rodinná firma, která stojí na třech opěrných bodech v podobě Jiřího Mánka st. coby zakladatele a jeho dvou synů, spolumajitelů Lukáše Mánka, který řídí rozvoj společnosti a marketing a Jiřího Mánka ml., který je IT ředitelem. Společnost se řadí mezi největší prodejce on-line osvětlení ve střední Evropě.
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i