Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vrácení nevhodného dárku

O nákupu

Lucie

Nakupujte u nás bez starostí vánoční dárky a nemějte strach že Vaše blízké rozhodíte nevhodným dárkem nebo je pod stromečkem překvapí stejná věc dvakrát.

Určitě se to stalo někdy i Vám. S napětím rozbalujete u stromečku vánoční dárky a najednou… stejná nebo podobná věc, co už máte doma. V případě hodnotnějšího dárku obě strany ocení možnost vrácení.

Jak službu vrácení získat?

Stačí nakoupit na našem eshopu a  služba vrácení nevhodného dárku se bude automaticky vztahovat na každou objednávku, kterou provedete. Nezáleží na tom, za jakou částku nebo jaký produkt u nás zakoupíte. Platí na celý sortiment! Nákup provedete přesně tak, jak jste zvyklí.

Jak probíhá vrácení?

Zboží je možné vrátit až do 60 dní od převzetí. Při vrácení zboží využijte formulář Odstoupení od smlouvy. Vrácené zboží musí být v originálním obalu, včetně všech součástí a příslušenství, nepoškozené a nepoužité spolu s nákupní fakturou. Platba Vám bude vrácena zpět na bankovní účet. Možnost vrácení zboží/peněz platí pouze pro zákazníky spotřebitele (neuváděli jste v objednávce IČ ani DIČ).


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i