Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Užijte si léto na terase

Venkovní osvětlení domu

Monika

Hledáte vhodná svítidla na terasu? Svět svítidel vám dá tipy na ty nejoblíbenější venkovní svítidla.

Letní slunovrat je dávno za námi a to znamená jen jedno – každý den o trošku méně světla na terase. Nenechte si překazit letní plány kvůli nedostatku světla. Ať chcete trávit čas s přáteli či rodinou – hrát hry, grilovat, jen tak si povídat do rána, nebo si chcete užít klidný teplý večer s knížkou v ruce, potřebujete světlo a s tím vám hravě pomůžeme!

Nástěnná svítidla

Nástěnné svítidlo bereme jako základ pro osvětlení teras. Jsou velmi praktické – pomohou s bezpečným přechodem z domu na terasu, či obráceně a zároveň mohou poskytnou dostatek světla v případě, že vaše terasa není moc vzdálená od domu. A pokud vás právě to bezpečí zajímá nejvíce, tak si určitě vyberete z nabídky nástěnných svítidel se senzorem, který vám pomůže při cestě na terasu nebo zpět, ale také odhalí každého nevítaného hosta i v tom nejtemnějším koutě.

Nemáte na terase elektřinu? Nevadí!  Využijte svitu slunce a vyberte si z více jak 100 typů solárních venkovních svítidel. Solární nástěnná svítidla jsou finančně nenáročná, snadno se instalují a jsou skvěle přizpůsobená venkovním podmínkám.

Stalo se vám už někdy, že vám přišla večer návštěva a vy jste zjistili, že vám praskla žárovka na venkovním osvětlení a v zásobě už žádnou nemáte? S LED žárovkami se vám to pravděpodobně jen tak nestane, protože mají až 6x větší výdrž. 


Stropní svítidla

V případě, že rádi sedíte s rodinou u stolu až do pozdních večerních hodin, doporučujeme stropní svítidla, která obstarají dostatek světla i v té nejčernější tmě. Umístění svítidla si vždy dobře promyslete, vybízí se umístit světlo přímo do středu terasy, ale nemusí to být vždy ta nejlepší varianta. Hlavní je vědět, kde potřebujete nejvíce světla např. nad stolem nebo posezení. 

Důležitá je také barva světla, osvětlení by nemělo být příliš teplé ani příliš studené. Doporučujeme zvolit svítidla, která se pohybují okolo 4 000 Kelvinů. Stropní svítidla také nabízíme v provedení LED, která mají vysokou svítivost a zároveň vám ušetří elektrickou energii. A víte co je skvělý trik?  Vytvořte si romantické prostředí se stmívatelným LED osvětlením. Ani v kategorii stropních svítidel nechybí osvětlení se senzorem, která nabízíme v různých barvách a provedeních.

Závěsná svítidla

Závěsná svítidla mají svá kouzlo, ať už hledáte něco modernějšího nebo klasičtějšího. Venkovní lustry dodávají venkovnímu prostředí na kráse a díky moderním technologiím jsou odolná i náročnějším povětrnostním i dalším vlivům počasí, v zimě o ně tedy nemusíte mít žádné obavy.

Solárními svítidla můžete doladit vzhled terasy a mít nulové náklady na jejich využití. 

Girlandy a svítící řetězy

Svítící řetězy nemusíte mít jen o Vánocích. Pokud jste milovníkem různých světýlek a chcete si udělat romantiku a pohodu i v létě, tak právě u nás najdete, co hledáte. Girlandy a svítící řetězy máme v nabídce v různých délkách i barevných provedeních. Pokud chcete vytvořit jedinečnou atmosféru na venkovní party, svatbě nebo jen tak při posezení s přáteli se sklenkou dobrého vína a jídla, tak tady neuděláte krok vedle. I v této kategorii najdete inteligentní osvětlení, které můžete ovládat přes váš telefon.

Chystáte překvapení se vším všudy? Teď už nemusíte přemýšlet, jak to dotáhnout k dokonalosti. 



Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i