Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

TOP výrobci našich svítidel

O značkách

Lucie

Jsme hrdí na to, že můžeme představit ty, kdo stojí za výrobou osvětlení, které u nás najdete. Chceme vám ukázat, že námi nabízená svítidla mají kvalitu i tradici ve svém rodu. Vývoj i design patří do rukou předních evropských výrobců.

Moderní PHILIPS lighting

Philips je celosvětovou jedničkou na trhu s osvětlením a zároveň uznávaným expertem v oblasti vývoje technologií svícení. Světoznámou značku není nutné dlouze představovat. Značka Philips je již od roku 1891 synonymem pro spolehlivé a průkopnické technologie špičkové kvality, které zlepšují životy lidí. Philips svítidla se prodávají po celém světě.

 

Přelomovým se stal rok 2018, kdy se značka sdružila pod holdingový projekt Signify s ústředím v nizozemském Eindhovenu. S obratem 2019 ve výši 6,2 miliardy EUR a přibližně 32 000 zaměstnanci působí ve více než 70 zemích. Právem je světovým lídrem v oblasti osvětlení pro profesionály i domácnosti. V našem eshopu naleznete jejich moderní zahradní i interiérová svítidla a žárovky Philips

 
 

Svítidla EGLO jsou světová

Od roku 1969 se píše historie značky svítidel EGLO. Centrem globální skupiny EGLO je její sídlo v obci Pill v rakouském Tyrolsku. Na 300 kvalifikovaných a motivovaných zaměstnanců zde vyvíjí svítidla pro celý svět.  

 
 
Prvním krokem byl rok 1986, kdy byla založena první prodejní společnost v Německu. Vlastní výrobní závod vznikl v Maďarsku. Závod se neustále rozrůstá a v současné době zahrnuje výrobní halu o 4 podlažích se 14 000 m² a plně automatizovaný sklad s vysokými regály a skladovou plochou 5 000 m². Další závody vyrostly v Číně a Indii, doplňují je skladové prostory a 70 společností po celém světě, které denně vyrobí přes 80 000 svítidel. 
 

  

Minimalistické i retro lampy, to je RABALUX

Firma RABALUX byla založena v roce 1993 ve městě Győr v Maďarsku. Z malého rodinného podniku se rozrostla na mezinárodně uznávanou evropskou společnost. Hlavní činností firmy RABALUX je výroba a prodej osvětlení a svítidel pro domácnost a venkovní prostory především ve střední a východní Evropě a Honkongu.

 
 
V současné době její výrobní portfolio zahrnuje přes 2.000 modelů, jako jsou nástěnná a stropní svítidla, dětská svítidla, závěsná svítidla (lustry), bodová svítidla, stolní a stojací lampy a venkovní svítidla.

 
 
 

Nápadité, ale také tradiční osvětlení GLOBO

Ucelená nabídka kvalitních svítidel GLOBO do Vašeho bytu, rodinného domu. Svítidla GLOBO jsou oblíbená také u architektů při návrzích interiérů jak hotelů, tak i penzionů či restaurací.

 
Za značkou stojí od roku 1998 rakouská síla a kvalita. Dlouhodobě spolupracují se známými designéry a institutem vysokoškolského vzdělávání ve Ferlachu.
 
 
 
Výsledky tohoto vývoje jsou prezentovány na mezinárodních veletrzích ve Frankfurtu, Miláně, Hongkongu a Moskvě. Nadčasová a oblíbená svítidla jsou v současné době distribuovány do více než 50 zemí celého světa.
 
 
 
 

Sázkou na jistotu jsou výrobky OSRAM

Tradiční firma známá především výrobou kvalitních žárovek a světelnýchzdrojů do automobilů. To ale není vše, jejich portfolio čítá i svítidla pro exteriér, ale i do interiérů a domácností. 

 
 
Podlinková, minimalistická a především kvalitní osvětlení, to je značka OSRAM. Mnichovská značka byla založena v roce 1919 a její název je odvozen od prvků osmium a wolfram, které byly v té době objeveny.
 
 
V roce 2016 došlo k rozdělení společnosti a část, která se zabývá osvětlením pro domácnosti, se nyní jmenuje Ledvance, ale výrobky stále nesou logo Osram.
 

Paulmann, to je rodinná tradice z Německa

V roce 1968 založil Rüdiger Paulmann kancelář a prodejnu pro svítidla. Neprodával však vlastní výrobky. O deset let později zahájil Paulmann profesionální výrobu šperkařských lamp. Paulman Licht je rodinná společnost se sídlem v německém městě Springe. 

 
Je aktivní ve více než 40 zemích. A jejich doménou jsou zapuštěná bodová svítidla, svítidla pro obytné prostory, kabelové a kolejové systémy, reflektory, nástěnná a stropní svítidla a široká škála LED pásků vyhovující mnoha různorodým potřebám lidí hledajících osvětlení, díky nimž se cítí jako doma.


Vidíte, že svítidla našeho eshopu mají svou zajímavou a dlouhou historii. Vývoj i design patří ryze do středoevropských rukou. Výrobci jsou nám všem vzorem tradiční tvorby, známkou kvalitní a tvrdé práce a dlouhého, ale oprávněného vydobytí si místa na špičce a vrcholu mezi NEJ výrobci osvětlení.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i