Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Herní sekce na e-shopu rent.cz

Osvětlení interiéru

Rádi trávíte volný čas nejen u her na počítači? Pokud ano, jistě myslíte i na pohodlné sezení, tlumené herní osvětlení, sluchátka, která netlačí uši a dobré připojení k internetu.

Máme dokonalé vybavení pro všechny herní nadšence

Pokud jste přeci jen na něco zapomněli, případně zrovna něco upozadili na později anebo, již něco dosloužilo, vězte, že i u nás na rent.cz nakoupíte veškeré vybavení pro správné online streamery a hráče.

Posaďte se na kvalitní křeslo

Pohodlné sezení je základ, ono kroutit se u počítače na nízké nebo naopak vysoké barové židli není úplně optimální a záda bolí cobydup.
Dokonalou herní židli vyberete u nás.  Vážně, stačí se podívat na sortiment z domácnosti na kancelářská a herní křesla.
Představte si ryze herní křesla s ergonomickou zádovou opěrou, vše doplněné nastavitelnými područkami a ještě podsvícené tlumeným světlem. Prostě bomba.
Takže nehrozí žádný pád ve tmě, ani bolest očí, protože díky svícení křesla tlumíte rozdíl mezi zářícím monitorem a tmou v místnosti. A všechna herní kolečková křesla jsou jak ze závodní Formule 1.


Správné svícení ke hraní her

Nemáte li podsvícenou židli, nesmutněte, vše se dá dohnat dobrou lampu nebo osvětlením pro hráče. Tak samozřejmě se jedná o herní světlo, které bezvadně ovládnete z telefonu nebo počítače. Na co někam odbíhat a vyrušovat se od hry!

Takže ideální na správné hraní jsou Nanoleaf trojúhelníky a čtverce. Dokonalé přechodové osvícení, které nastolí tu správnou atmosféru. Neoslňuje a je možnost si ho naprogramovat, aby svítilo v každou dobu jinak intenzivně. Není –li  prostor na geometrická přechodová osvětlení, pak je vděčnou náhradou atypická LED RGB od Philips, kterou ovládnete přes aplikaci nebo LED páska, kterou si lze dát za počítač, na hranu stolu za monitor nebo třeba na strop. Vlastně všechna Philips LED Hue svítidla jsou ideálními společníky pro všechny, kdo tráví hodně času na počítači. Díky chytrému ovládání nenutí uživatele odcházet od rozdělané práce, ale pohodlně od stolu, díky aplikaci mobilního telefonu nastaví požadované parametry osvětlení pro každou činnost. Zároveň tato svítidla dokáží nastavit správné osvětlení na předem určenou hodinu, což je ideální pokud k počítači sedáte pravidelně ve stejný čas. Takto nasvícení koutek vás dokáže přivítat správnou světlenou atmosférou každá pracovní den.

Doplňky k počítačovým sestavám

Máte dobrá sluchátka, myš nebo potřebujete podložku pod myš? Jako správný hráč na počítači víte, že si s obyčejnou kancelářskou podložkou nevystačíte. Jednak není dostatečně rychlá, a hlavně je malá pro všechny potřebné úkony ve hře. Rychlá herní podložka dobře interaguje herní myší, zvlášť pokud se jedná od výrobce sladěnou sestavu. A co tehdy pokud výrobce k práci s myši dokáže sjednotit i zvukovou složku v herních sluchátkách. Při rychlých pohybech myší zintezivní hlasitost zvuku tak, aby požitek ze hry byl maximální. Jsou nastavená tak, aby eliminovaly veškerý zvuk okolí a naopak do okolí. Herní mikron sluchátek omezuje šum, neruší jej žádné elektrické ruchy z dalších zařízení a tak jsou sluchátka výborným parťákem při online týmovkách.


Příslušenství pro PC

Jako správný hráč a uživatel PC potřebujete mnohokrát drobnosti, které jste zrovna měl, a najednou se po nich slehla zem. Známe to všichni, že je nemůžeme najít, zrovna když je nutně potřebujeme. Nezapomeňte, že u nás si pořídíte i drobnosti jako USB disky nebo čističe na obrazovky a monitory, optické kabely až po pomůcky pro vlogery. Veškeré příslušenství k počítačům si prohlédněte a vyberte zde.

Pokud je gaming váš koníček nebo jste hobby příležitostnýí hráč, platí, že při počítačových hrách utíká čas rychleji než obvykle. Proto je opravdu potřeba myslet na své pohodlí při sezení, pro oči a samozřejmě i dodržovat pitný režim. S první dvěma dokážeme rychle a levně pomoci. Prostě ať vás zábava nestojí zdraví.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i