Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Připravte se na jaro

Aktuality a oznámení

Lucie

Stmívá se čím dál později, a tak je zbytečné mnohdy rozsvěcovat centrální svítidlo. Při realizaci domácí práce raději upřednostníte osvětlení plochy, kde zrovna jste, aniž byste osvětlovali celou místnost, jako tomu bylo v prosincovém období.

Okny přichází stále více denního světla, ale u kuchyňské linky je již šero, pak raději rozsvítíte svítidlo nad kuchyňskou linkou, než centrální kuchyňský lustr nebo stropní hlavní osvětlení.

 

Zároveň přichází čas na úpravu venkovního osvětlení nastaveného časovačem na konkrétní čas rozsvícení. Není třeba svítit už od čtvrté hodiny, kdy je stále vidět, ale čas spuštění svícení posunete na pozdější hodiny. A je vůbec potřeba osvětlovat po určitou dobu přístupové schodiště k vašim domovním dveřím či okolí vstupní brány, když opravdová tma nastává až po osmé hodině? Navíc členové rodiny jsou již doma a kolemjdoucích je minimum? 

 
 
 
Nebylo by vhodnější si pořídit osvětlení s čidlem reagujícím na pohyb osob? V naší nabídce máme velký výběr svítidel tohoto typu.

Více denního světla dává prostor solárním svítidlům

Máte-li rádi osvětlení zahrady, projasnění temných zákoutí, stejně jako blížící se večerní posezení venku, pak zcela jistě přivítáte solární lampy. Solární svítidla vytvoří z ponurých koutů zahrad přívětivá odpočinková zákoutí. Pokud je máte z loňských let, pak nastává správný čas revize jejich stavu i kontrola funkčnosti LED modulů.

 
Pokud zjistíte, že některé osvětlení nebo LED modul přestal pracovat, pak neváhejte využít naší slevové akce, kde najdete mnohé poklady se slevou až 70 %.

Přicházející jaro velí uvolnit sklady pro produktové novinky roku 2020 a tak jsou slevy a výprodeje na místě. Rozhodně se vyplatí slevovou sekci prohlédnout nebo raději pravidelně sledovat, protože se hemží zajímavými jarními nabídkami, které mizí doslova pod rukou. Mějte proto štěstí i dostatek času a vyberte si ze slevové akce to nejlepší pro krásné nadcházející jarní dny.

 

PS: Už jste viděli tu výhodnou nabídku na venkovní osvětlení se senzorem za hubičku?

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i