Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Novinky v našem e-shopu

Aktuality a oznámení

Monika

Na českém trhu s osvětlovací technikou jsme od roku 1996. Od té doby jsme se zařadili mezi největší on-line prodejce osvětlení v Evropě. Ale rádi řešíme individuální potřeby zákazníků.

Individuální řešení nejen pro architekty

Ať už se jedná o rozsáhlé projekty nebo bytovou realizaci, vždy se snažíme vyjít vstříc a doporučit to správné osvětlení. Designéři, navrhujete pro svého klienta nový vzhled bytu, kanceláře či restaurace? Zajistíme pro vás taková svítidla, která designově zapadnou do navrhovaných interiérů.



Nabídka modelů na rent.cz je široká jak v interiérovém osvětlení, tak i ve venkovních svítidlech. Najdete u nás interiérová svítidla pro komerční účely, průmyslové prostory, ale i bytové domy a osvětlení pro konkrétní pokoje. A stále rozšiřujeme sortiment.

Vždyť také disponujeme pěti velkými skladovacími halami o celkové rozloze 21 000 m2, kde skladujeme veškerý sortiment. A není ho málo! Venkovní osvětlení, které tvoří pouze půlku sortimentu. Přitom sem patří vše od nájezdového a venkovního senzorového osvětlení až po nástěnná venkovní osvětlení nebo průmyslové reflektory.


Kvalitní služby – naše priorita

Zakládáme si na znalostech v oboru a schopnostech vnímat potřeby trhu. Naší předností je nejen kvalita, ale také velmi přijatelné ceny. Sledujeme zahraniční vývoj a spolupracujeme se špičkami v oblasti výroby svítidel. Tak u nás najdete i další značky, jako jsou EGLO, LEDVANCE, PHILIPS, RABALUX, BRILAGI a mnohé další.

Že naše služby fungují dobře, dokládá i ocenění Heuréky v soutěži SHOPROKU 2020, kde jsme získali zlatou CENU KVALITY OSVĚTLENÍ.


Rychlé dodání a dostupnost odkudkoli

Jsme česká firma se zázemím přibližně 30 km od Brna. Ale pro vás jsme opravdu blízko, díky e-shopu rent.cz.

Vybírat si a objednávat svítidla můžete kdykoliv, kdy vám to vyhovuje. Nelimitujeme vás žádnou minimální objednávkou, pošleme vám elektrosoučástku za pár korun pro vás vhodnou dopravou.



Bohatě zásobené sklady nám umožňují dodat zboží prakticky obratem. Skladujeme přes 2,2 milion kusů osvětlení, které jsou díky internímu systému ihned dohledatelné s možností je okamžitě odeslat. A to nejen po Česku, ale prakticky do celé Evropy.


Jsme tu pro vás

Ať už potřebujete novou žárovku, nebo solární osvětlení na zahradu vězte, že budou zabaleny se stejnou péčí jako křišťálový lustr. A nejen náš zákaznický servis na e-mailu, ale i kolegové na zákaznických telefonních linkách se vám budou věnovat a poradí, jakmile to budete potřebovat.

Kvalitní služby všem zákazníkům, jsou pro nás na prvním místě.  

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i