Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Největší čeští výrobci svítidel

O značkách

Lucie

V naší malé zemi se najdou také značky, jejichž svítidla si našla místo v našich domácnostech, kancelářích i zahradách, a dokonce jsou žádaná i za hranicemi Evropy.

Nadčasovost BRILAGI

Jednoduchost, geometrické tvary a hravost. Tak lze definovat značku BRILAGITradiční design svítidel v moderních barvách, které lze vzájemně kombinovat a doplňovat lustry, náhradními stínidly a stojacími lampami. Zde si vyberou ctitelé minimalismu.

 

 

Tradiční krása svítidel Wranovsky

Společnost Wranovsky v sobě spojuje tradiční českou výrobu, nádherné materiály a poctivou práci. Firma se zaměřuje na křišťálová svítidla, každý kus je naprosto jedinečný a originální. Věhlas ryze českého výrobce svítidel přesáhl i naše hranice - luxusní osvětlení Wranovsky je populární v mnoha zemích světa.

 

TOP LIGHT světla

TOP LIGHT je značkou předního výrobce a dovozce interiérových a exteriérových svítidel na evropském trhu. Kromě dovozu se TOP LIGHT zabývá rovněž vlastní výrobou na základě návrhů vlastních designerů.

Některá z dodávaných svítidel jsou vyráběna v montážním závodě v Praze. Dílna zaměstnává schopné pracovníky, kteří dokáží designérský návrh lehce přeměnit v hotový výrobek špičkové české kvality. Originální lustry patří již dlouhodobě mezi špičku na trhu svítidel.
 

 

Česká svítidla Dalen

Inteligentní LED svítidla DALEN představují nejoptimálnější řešení osvětlení pro každou domácnost. Disponují celou řadou funkcí, které si jednoduše nastavíte pomocí přibaleného dálkového ovladače. Hrají si se světlem. 

 Jednoduchý design a kompaktní zpracování činí ze svítidel od této společnosti moderní a nadčasové doplňky místností. Exkluzivní svítidla české značky Dalen budou třešničkou na dortu ve vašem interiéru.
 
 

Bleskem v poušti je značka Fulgur

Česká značka Fulgur byla založena v roce 1991. Název vychází z fulguritu, což je kámen, který vznikne po úderu blesku do písku v poušti.

Od osvětlení do garáže po obývák a naopak - to vše zvládnou zaštítit svítidla značky Fulgur.
 

 

Společnost Greenlux

Firma byla založena v roce 2010 a je další úspěšnou firmou na trhu s osvětlením a elektroinstalačním materiálem rozrůstající se do Evropy. Kovový vzhled, sklo a LED technologie jsou výsadou značky GREENLUX. Kvalitu značky si oblíbily také další evropské trhy jako jsou třeba Slovensko, Maďarsko, Polsko. 

 

 

Prezentace českých společností zabývajících se svítidly je jen malou částí naší nabídky. Podívejte se, jaké další skvosty pro vás máme. Pokud by vás nějaká svítidla zaujala, neváhejte si je objednat.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i