Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nedes - svítidla s dárkem

O značkách

Lucie

Po celý měsíc získáte zdarma ke svítidlům Nedes ze série 8 zářivkové LED svítidlo. Skvělá nabídka platí po celé září nebo vyprodání zásob.

Pokud sháníte stropní přisazené LED svítidlo do svého bytu, využijte naší akci a vyberte si to od značky NEDES na našem webu.

  

K těm z řady LCD získáte po celý měsíc září 2018 LED zářivkové svítidlo. 

LED Zářivkové svítidlo LED/36W/180-265V charakterizuje pěkný design a funkční provedení. Nyní je možné toto osvětlení získat ZDARMA a navíc v zásilce získáte od výrobce vhodný světelný zdroj ZDARMA. Svítidlo je vyrobeno v provedení bílá. Získáte tak zajímavý doplněk do svého domova. 

 
 

Svítidla NEDES série 8 jsou charakteristická kvalitní výrobou zaměřenou na co nejvyšší možnou úsporu energie při využití LED technologií. 

V sortimentu společnosti NEDES naleznete především moderní, stmívatelná, stropní svítidla nadčasového vzhledu, ovladatelná díky dálkovému ovládaní.  Jsou podsvícená a tak je naleznete bezpečně i ve tmě.

 

Tato světla se pyšní možnostmi nastavení svícení v rozsahu světla 2700 – 6500 Kelvinů. Zároveň obsahují tři noční režimy.

NEDES svítidla série 8 se i díky jednoduché instalaci stanou dobrým společníkem a zdrojem světla ve všech místnostech vašeho bytu.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i