Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Inteligentní osvětlení

Osvětlení interiéru

Vojtěch

Neobávejte se inteligentního osvětlení. Snadno se instaluje i používá, a navíc zlepšuje kvalitu života.

U klasické žárovky musíte už v obchodě vybrat, jak silně bude svítit a jak teplé/studené bude její světlo.  Ať už vyberete jakkoliv, může se stát, že zvolené parametry nebudou vhodné. Tohle se vám nestane s inteligentní žárovkou. Chytrá žárovka si s tím dokonale poradí. Díky nastaveným pravidlům přes den poslouží při práci a v noci vám posvítí jen částečnou intenzitou a třeba červeným neoslňujícím světlem, abyste bezpečně došli na toaletu, ale zároveň vás neprobere z polospánku.

Jak je to možné? 

Díky aplikaci, s níž je inteligentní žárovka kompatibilní, si pohodlně nastavíte denní cyklus tak, jak vyhovuje vašemu celodennímu počínání.

Od chytré žárovky k inteligentnímu osvětlení 

Ovládejte chytré osvětlení klidně z dovolené na druhém konci světa a odraďte tak nezvané hosty u vás doma. Stačí mít připojení k internetu a doma umístěné jakékoli domácí centrum (např. Homepod, HomeKit, Apple TV, iPad, Alexa, ZigBee nebo Google Home). Pokud to s bezpečností myslíte vážně, doporučujeme osvětlení nakombinovat s kamerou, nebo třeba pohybovými čidly. Ne, to není záležitost jen pro chytré superdomy, kde splachování WC funguje automaticky po opuštění toalety a lednička doporučí koupi docházejícího másla. 

Proč mít doma inteligentní osvětlení 

Chytré osvětlení je vhodné pro každého, kdo vlastní SMART telefon a připojení k internetu, což je dnes téměř každý. Možná to považujete za zbytečný, komplikovaný a drahý výstřelek, ale opak je pravdou a nejlépe je to vidět na chytrém osvětlení. Jeho výhody dalece přesahují klasickou kombinaci vypínač-žárovka, která je s námi už více než 100 let.

Rozsvítit při vstupu do místnosti a zhasnout při odchodu – to jistě potěší ty, kteří dbají na úsporu energie. Nemusíte proto dětem ani připomínat zhasnutí světel. Rozsvěcování probíhá postupně, nestane se, že by vás náhlé prudké světlo nepříjemně oslnilo. Inteligentní svítidlo zvládne sledovat denní dobu a podle toho také nastaví intenzitu a barvu světla. Umí přesně simulovat sluneční světlo a přirozený světelný cyklus v přírodě. To je důležitá pro klidné a rychlé usínání. Chytré osvětlení přirozeně navozuje noc a vy poté budete mnohem lépe usínat.



Chytré osvětlení. Vyberte si!

Že to není nic pro vás? Omyl! Díky široké nabídce výrobců, jakými jsou Philips, Eglo, Nedis či Immax začínají být ceny srovnatelné s dalšími zdroji svícení. Svítidla s integrovanými chytrými zdroji se promítají jak do chytrého interiérového osvětlení, tak i inteligentních venkovních svítidel, kde se starají o vaši bezpečnost a začínají nahrazovat starší prvky ochrany. Stejně tak jsou dostupná i doplňková svítidla v podobě inteligentních LED pásků a hravých panelů značky Nanoleaf. A také čím dál více oblíbenější chytré žárovky nejen od Ledvance. Stačí si jen vybrat.

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i