Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Elektromateriál pro váš komfort

Garáž a sklep
Odpověděl:
LucieLucie

Odpověď:

Elektro-příslušenství pro zapojení svítidel je neodmyslitelnou součástí každé domácnosti. Svou praktickou funkcí nám v mnohém zlehčují život. Že si nedokážete představit, o co se jedná? Jsou to přeci vypínače, tlačítka či zásuvky, nejen klasické plastové rámečky, ale i prodlužovací kabely a různé rozbočovače. Pojďme si je blíže představit.

Vypínače a rámečky

Pro mnoho lidí stále platí pravidlo - vypínače slouží pouze k rozsvícení nebo zhasnutí světel v místnosti. Poslední trendy v interiérovém vybavení připisují elektroinstalaci i designové zásluhy. Nejen ve výběru barev, ale i tvarů a hlavně designu. Retro keramické vypínače nebo chromované rámečky vypínače dokáží ozvláštnit a doplnit každý interiér.

 

Rozbočovače do elektrických zásuvek

V našem e-shopu si můžete koupit zásuvky nejrůznějších tvarů a velikostí. V nabídce máme i venkovní zásuvkové sloupky třeba do zahrad pro zapojení zahradních lamp. Dále k nim oceníte rozbočovače a adaptéry pro zapojení elektrozařízení s jinou koncovkou. Samozřejmě u nás najdete i koncovky, vidlice a patice od renomovaných značek za skvělé ceny. Podívejte se.

Stmívače, čidla a hlásiče kouřů

Většinou již vše potřebné dostanete společně se svítidlem. Avšak někdy nastane chvíle, kdy přeci jen něco chybí. Nějaká důležitá část. A ta důležitá část je ve většině případů právě elektromateriál. Stmívače bývají součástí svítidel, ale toužíte-li po stmívání i u svítidel, které nemají funkci zabudovanou přímo u svítidla, pak využijete otočné stmívače Legrand na úrovni elektroinstalace.

Stejně tak čidla pohybu. Venkovní a interiérové senzory pohybu oceníte u větších objektů, zahrad a všude tam, kde požadujete vlastní bezpečnost. Interiérový bezpečnostní prvek v podobě hlásiče kouře nebo detektory oxidu uhelnatého s alarmem najdete také v našem e-shopu.

Nabíječky s rozličnými koncovkami pro široké využití

Další praktickou skupinu elektromateriálu tvoří nabíječky. Elektronabíječky baterií není nutné zdlouhavě představovat, podobně jako nabíječky pro mobily a notebooky. Zajímavostí jsou ale nabíječky s vyměnitelnými konektory pro elektrické sítě, USB a do automobilů. Pro výběr tohoto zboží navštivte kategorii nabíječky.

 

Ventilátory do bytu

Pro větrání koupelen, kuchyní a jiných místností jsou nejlepší možností ventilátory. Ať už stojací a přenosné, které uplatníte v horkých dnech, tak i nástěnné ventilátory pro instalaci do zmíněných místností.

Neobyčejné zvonky

Usnadněte si život a tam, kde to není nutné, neřešte dráty. Bezdrátový domácí zvonek snadno nainstalujete a díky bezdrátové technologii si můžete doma zvonek umístit tam, kam zrovna potřebujete, takže vám žádné zazvonění neunikne. S video zvonkem hned uvidíte, kdo vám stojí přede dveřmi.

 
 
 
Vidíte, že kategorie elektromateriálu není nic složitého, co by náleželo pouze odborníkům. Jedná se o praktická a pomocná řešení při zapojení svítidel, ale i pro zvýšení bezpečnosti interiérů a zahrad.
 
Součástí skupiny jsou i různé prodlužovací kabely pro elektrozařízení, topné rohože, rozličné propojovací kabely a další. Prostě vše, co byste mohli potřebovat pro váš komfort.  

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i