Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

U nás si vybere opravdu každý

Akce a Výprodeje

Lucie

K osvěžení bytu stačí drobnost. Změnu vzhledu zajistí třeba nový lustr nebo dominantní lampa. A pokud vybavujete byt z gruntu, pak si jistě vyberete osvětlení v našem eshopu a ještě k tomu levně.

Od baterky po světelnou rampu

To vše vám nabízíme na dosah ruky. V našem eshopu naleznete klasické i designové lustry a prakticky týdně objevíte novinky, které  pocházejí z dílen renomovaných značek, ale i drobnějších výrobců s nezaměnitelným rukopisem.
 
 
 
K domácí baterce-svítilně si ihned vyberete i správné tužkové baterie, stejně jako k lampičce správnou LED žárovku.
Pomůžeme vám vybrat správné osvětlení do kuchyně, šatny nebo jídelny. Naučíme vás vypočítat správné rozvržení světel a vysvětlíme, co znamená teplota světla a jaká je jeho potřeba do každé místnosti.
 
 
 
Společně vybavíme dětský pokoj. Levněji nabídneme nástěnná světla do domu i na zahradu. V našem magazínu umožníme inspiraci ze zahraničí, kterou doplňujeme dosažitelnými svítidly.
 
A vůbec, zde si vybere opravdu každý. Lovec designových skvostů, stejně jako ten, kdo hledá kvalitu za rozumnou cenu. 
 
 
 
 
U nás oslovíme fajnšmekry s kusovou originální nabídkou, i praktické zákazníky preferující nízkou cenu. A 70% slevové akce jsou již výzvou, nemyslíte?
 
 
Venkovní osvětlení schodů nebo světlo na vchodové dveře s čidlem využijete právě nyní při zkracování dne. Z nabídky posledního kusu si vyberete zajímavý poklad, kterým můžete ozvláštnit třeba obývák. Stejně tak si již můžete pořídit vánoční osvětlení a různé LED pásky. Stačí jen vkročit do eshopu.
 
 
Prodloužená záruka na vybrané modely, dárek či doprava zdarma a také vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu je samozřejmostí.
Tak příjemné nakupování. 
 
 
 
 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i