Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Osvětlení interiéru

Lucie

Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve, aby váš domov i pracovní prostředí bylo správně osvětleno.

Proč si vybrat žárovky Philips EyeComfort

Příčinou únavy zraku bývá často špatné osvětlení. LED osvětlení Philips je navržené a laboratorně testované v souladu s fotobiologickou bezpečnostní normou. Tedy přesně tak, jak čekáte od renomovaného výrobce.

Typ osvětlení, které denně používáme, může mít vliv na naši kvalitu života. Například kontrola barvy a intenzity osvětlení v průběhu dne může zlepšit naše spánkové vzorce, což může být rozhodující pro pohodu a zdraví.

 

Naopak špatné umělé osvětlení může mít škodlivé účinky na kvalitu života a vést k narušeným spánkovým schématům, nepohodlí očí, a dokonce i bolestem hlavy. Výběr správného osvětlení je důležitý.

Je-li světlo příliš jasné, oslňuje. Je-li příliš měkké, dochází k blikání. Nyní si můžete své prostředí jemně osvítit LED zdroji, které jsou navrženy, aby byly pro oči příjemné.

 

Vytvoříte si tak ve svém domově dokonalé prostředí. Žádné viditelné blikání. Rychlé blikání světla může být nepříjemné pro oči, způsobovat bolesti hlavy nebo dokonce vyvolat záchvat u osob trpících fotosenzitivní epilepsií. Blikání je nepříjemné a zbytečné. LED diody mohou blikat z důvodu rychlé reakce na proud z předřadníku. Žárovky Philips LED EyeComfort jsou však navrženy tak, aby kolísání výstupního proudu předřadníku bylo minimalizováno, což odstraňuje příčiny blikání. Proto je neuvidíte, a to ani v náznaku.

 

Žárovky Philips LED EyeComfort

Teplota barvy žárovek řady LED EyeComfort je 2700 K. Navozují tak hřejivou a klidnou atmosféru skvělou pro odpočinek. Jsou ideální pro domácí osvětlení.

Laditelné LED diody EyeComfort vám však umožňují nastavit teplotu barev. To vám umožní vybrat například osvěžující chladné ráno nebo v noci příjemné tlumené světlo. Stačí si jen vybrat ty EyeComfort s funkcí stmívání.

 


LED diody EyeComfort
 mají vysoký index ztvárnění barev, což znamená, že nábytek vašeho domova se zobrazuje ve vysokém rozlišení a ve skutečné barvě.

A jak je poznáte na první pohled?

Žárovky EyeComfort naleznete na našem e-shopu rent.cz mezi LED žárovkami značky Philips celkem snadno. Jsou baleny ve fialovém blistru či fialové (purple) krabici. Vintage varianty pak mají hnědé balení. Obal ale nese jasné sdělení pomocí ikony.

 
 
 
 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i