Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vánoční dárky pro celou rodinu

Aktuality a oznámení

Lucie

Sháníte originální a přitom praktické vánoční dárky? Žádný stres, do Vánoc zbývá ještě nějaký čas a my Vám s výběrem rádi pomůžeme.

Co darovat mamince, babičce a tchýni

Kosmetika bývá častým dárkem k Vánocům. Pro ještě dokonalejší péči darujte ženě moderní kosmetické zrcátko. Zrcátko s LED diodami zaručí perfektní světelné podmínky, intenzitu světla lze přitom snadno nastavit. Dostatečné zvětšení zajistí bezproblémové používání a péči i bez brýlí na blízko.



Maminky a babičky jsou vždy skromné a praktické královny domova. Zpravidla nic nepotřebují, ale není to tak. Malé spotřebiče, které usnadní práci v kuchyni, a u kterých se nákup stále odkládá. I tím můžete potěšit blízkou z dam. Můžete si zde vybrat mezi designovými rychlovarnými konvicemi, topinkovači. Najdete tu také kuchyňské spotřebiče jako je ruční mixér, elektrický vařič nebo horkovzdušnou fritézu.

Nechcete na Vánoce připomínat starosti o domácnost? Vyberte z množství designových lamp, u kterých maminky a babičky mohou relaxovat s příjemnou knihou.


Vánoční dárek pro sourozence

Dárky pro sourozence není složité vybrat, přesto je dobré popřemýšlet, jaký dárek může být ten pravý. Zamyslete se nad koníčky, ale i nad potřebami sourozence. Vysokoškoláka potěšíte kvalitní LED lampou, se kterou může studovat hluboko do noci. Mladší generaci si bez sluchátek nejde ani představit, co jim dopřát kvalitní bluetooth sluchátka, nebo naopak reproduktor, aby si neničily sluch při poslouchání hudby.


Bratr, který sedí celý víkend u PC, jistě přivítá jakékoliv příslušenství k počítači. Bezdrátovou myš, webkameru či USB disk. Možností je mnoho.
Mladá švagrová, nastávající maminka ocení cokoli pro kvalitní spánek novorozence. Švagrovi, sportovci, který běhá, uděláte radost sportovními sluchátky nebo chytrými náramky a hodinkami.


Tatínkovi a dědečkovi

Pro tatínky a dědečky, kteří mají kutilského ducha, doporučujeme venkovní reflektory. S nimiž už nikdy nebudou muset ukončovat jejich oblíbené činnosti kvůli západu slunce. Dalším dárkem, který rozhodně ocení, je nářadí, které je potřeba v každé domácnosti. Pány s cestovatelským duchem potěšíte akčními kamerami a cestovními adaptéry do zásuvek. Motoristy zase svítidly pro automobily.

Dárky pro přátele a kamarády 

Vybíráte vánoční dárek pro kamarádku, dárek pro kamaráda a zkrátka pro ty nejbližší přátele, na kterých vám záleží? Čelovka je výborný dárek pro sportovce, běžce a obecně pro kohokoliv campingově a outdoorově zaměřeného. Alkohol tester zase přivítá ten, kdo rád a srdečně slaví. Pro věčné spáče vyberte vhodný budík. Audio technikou také nešlápnete vedle. Knihomolce udělá radost lampa ke čtení, kterou klidně připne k posteli nebo stolu kde čte. Královnu večírků potěšíte malou baterkou do kabelky pro noční návraty domů. Kamarádku, kterou těší domácí dekorace, obdarujte třeba solnou lampičkou nebo kvalitním vonným difuzérem. 

V našem e-shopu rent.cz najdete mnoho skvělých nápadů. Vždy vidíte, co je skladem a tak nehrozí pozdní dodání. Můžete v pohodlí domova vybírat vánoční dárky pro své blízké. Originální i praktické nápady za skvělé ceny. Určitě se vám podaří najít ten pravý dárek pro celou rodinu!

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i