Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Prázdniny jsou za dveřmi. Připravte se na ně s rent.cz

Osvětlení interiéru

Lucie

Blížící se prázdniny jsou již cítit doslova na každém kroku. Téměř letní teploty, dozrávající jahody i minimum úkolů pro školáky jsou předzvěstí volna i dovolených. Paradoxně se s nástupem meteorologického léta začne krátit den, proto dostatečně vybavte sebe i své ratolesti zásobou světel na táborové stezky odvahy i večerní toulky přírodou.

S odhozenou aktovkou na dva měsíce balíte dítě na prázdninový tábor. Je to i váš případ?  Pak je opravdu nejvyšší čas zajistit svítilnu s dostatečnou zásobou baterií. Nejúčelnější je samozřejmě klasická baterka do ruky, ale taková praktická čelovka, také není od věci. Stačí si jen vybrat, v nabídce jich je opravdu hodně a o výběru by neměla rozhodnout pouze cena, ale především funkčnost a poměr výkon versus investice.

 
 

 

Soudobé svítilny jsou opatřeny praktickými madly nebo rukojetí, pro pohodlné nošení, stejně tak i LED zdrojem světla a dobíjecími články energie.

Výběr mezi čelovkami, které osvobodí ruce, ale dovolí práci i pohyb v šeru a tmě, je také široký. Při výběru čelovky pro dítě, je potřeba dbát na její samotnou váhu. Čelní těleso by nemělo být příliš těžké, aby nepadalo do očí, a zároveň popruhy k uchybení na hlavu musejí být dostatečně variabilní k uchycení čelovky na hlavě.  Pro děti je ideální ještě středový popruh vedoucí přes temeno hlavy, která svítilnu na hlavě lépe stabilizuje.

Velkým pomocníkem při stanování jsou i závěsné svítilny, díky nimiž si lze nasvítit celý stan, když se hledá třeba ztracená ponožka, nebo vyhání nezvaný cvrček.

 

Dětem je vhodné zabalit i vetší množství baterií, které obstojí a podrží dítě po celý pobyt. Pravda za nás se baterky vybily hned za první večer a také jsme to zvládli.  Ovšem za nás nebylo tolik bubáků pod postelí a ve spacácích.

 

V první řadě je třeba ověřit, jaký typ zrovna patří do konkrétní svítilny, ono poslat dítě s AA bateriemi, když do baterky patří AAA, také nepomůže.

V případě, že sice vyberete správnou velikost nabíjecích baterií, ale neověříte, zda jsou výrobcem přednabité (pravidla nejsou) a vyšlete dítko na tábor, pak ani tak nemáte zajištěné, že může váš potomek plně využívat svítilnu po celou dobu pobytu.

 

 

Prázdniny patří dětem i dospělým

Jen v trochu jiné formě a to v dovolené. Pokud ta vaše proběhne v přímořské letovisku, kdy za svitu lucerniček a girlandových světýlek popíjíte italské víno, Sangrii nebo Piňa Coladu, nemusíte po návratu tesknit po dálavách. Takovou malou pohodu si dokážete utvořit i u vás na balkoně nebo pergole. Vyberte si u nás v e-shopu dekorační osvětlení, díky kterému si vytvoříte útulné místečko, umíchejte Mojito a prodlužte si čas relaxace. Bude li to s někým milým, oželíte i chybějící moře.

Krásné léto!

 

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i