Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Neoddělitelný společník pro vás i vaši domácnost

Magazín

Stres, nevlídné počasí a dominující tma. Jak najít svou oázu klidu v každodenním shonu v šedi měst a monotónním prostředí office budov a kanceláří? Víte, jak se zbavit stresu v práci?

Náš e-shop rent.cz, vám může zásadně pomoci. Obklopte se dostatkem světla, rozsviťte si designové lampy a navoďte si krásnou domácí atmosféru pomocí doplňků do domácnosti. Mnohé vám nabízíme také na našem e-shopu

Vonný difuzér – velký pomocník doma i v kanceláři

Vůně mají pozitivní vliv na lidskou psychiku a vůbec na celkovou náladu, a to díky silicím z rostlin. Zpříjemněte si den pomocí správné vůně do vonného difuzéru doma i v kanceláři a dobře zvolená vůně vás dokáže stimulovat k práci nebo odpočinku.

  


Doma nechte myšlenky plout na vlně klidu a pohody nebo dopřejte nosu nadechnout uklidňující esence. Aroma difuzér představuje nejuniverzálnější a nejoblíbenější způsob provonění interiéru. Při správné kombinaci objemu a umístění, vůně dokáže osvěžit vzduch a vytvořit příjemnou atmosféru. A je to jednoduché. Do nádoby aroma difuzéru stačí vložit tyčinky a vůně se začne uvolňovat do prostoru.


Zdraví a krása především

Mějte při sobě chytré hodinky. Jednak vám hlídají tělesnou dokonalost, stejně tak schůzky, správný zdravotní stav a pečují o pravidelný pohyb, dokonce s ohledem na roční období. Nastavují návyky pohybu a vše nekompromisně zaznamenávají do vašich statistik na telefonu. Chytré hodinky vám usnadní život tím, že udělají a připomenou spousty úkonů za vás. S hodinkami vám odpadají starosti, protože připomínají, na co nesmíme zapomenout. Veškeré vyměnitelné komponenty najdete také u nás.


Váha – prvotní ukazatel problémů

Osobní váha umožňuje provádět měření hmotnosti a analýzu složení těla-tělesný tuk, vodu v těle a svaly, kostní hmotu nebo metabolismus či BMI.
Dále osobní váhy sledují viscerální tuk, bílkoviny, stupeň obezity, tělesný věk a hmotnost bez tuku. Všechny tyto parametry lze vyčíst z jednoho provedeného měření. Rozhodně se jedná o první ukazatel životního nesouladu. Naše osobní váhy toto všechno umí, stačí se rozhlédnout v e-shopu. Sami dokáží upozornit na nevhodnost životního stylu. Nestojí to za zkoušku?


Teplota, tlak i derma změny pod kontrolou

Infračervené teploměry vám měření neuvěřitelně ulehčí. Výsledky máte jasné a přesné. Stačí si je zaznačit a konzultovat s lékařem. Stejně jako zjištěné změny na pokožce.


Co více - chytrá zrcátka pro líčení i dokonalé holení

To jsou chytrá zrcadla, která zaručují přesné líčení díky dennímu světlu. Vhodná pro líčení, holení, nasazování kontaktních čoček. Skvěle se hodí do koupelen, hotelů nebo lázní. Ať už stmívatelná, či postupně zhasínatelná forma zrcadla.  

To vše je parťákem a obrovským pomocníkem k životu, práci i odpočinku. Tak se u nás rozhlédněte.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i