Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Lídr světového designu svítidel - to je Artemide

O značkách

Lucie

Společnost Artemide založil v roce 1960 Ernesto Gismondi, sídlí v italské Pregnana Milanese a působí prostřednictvím 24 dceřiných společností. Distribuční síť zahrnuje 55 značkových showroomů v hlavních městech po celém světě.

Výrobky Artemide jsou distribuovány v 98 zemích. S pěti výrobními jednotkami v Itálii, Francii, Maďarsku a Kanadě, dvěma sklárnami a jedním výzkumným a vývojovým střediskem má Artemide v současné době více než 750 zaměstnanců.

 

60 zaměstnanců se přímo zabývá inovací svítidel. Partnerství s vynikajícími světovými návrháři, v součinnosti se sociokulturním výzkumem v oblasti designu svítidel, od počátku pasuje společnost Artemide na lídra schopného diktovat trendy v budoucnosti osvětlení.

 
 
Kolekce osvětlení Artemide dnes přinášejí jedinečnou kombinaci hodnot v podobě technologií nové generace, získaných zkušeností, nadčasového designu, udržitelné výroby, materiálu s minimálním zatížením pro prostředí, ekologického přístupu a vlastního know-how.
 
Svítidla Artemide jsou právem považována za ikony designu. 
 
 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i