Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Domácnost, to nejsou pouze svítidla - rent.cz nabízí daleko víc

Aktuality a oznámení

Lucie

Ať už bydlíte v panelovém bytě nebo rodinném domku, vaši domácnost netvoří jen stylová svítidla a designové lampy. Jsou to také drobnosti, které usnadňují život a zlehčují každodenní práci. Proto jsme se rozhodli vám nabídnout právě tyto nezbytnosti, bez kterých se už dneska moc neobejdeme. Pojďme se na ně podívat zblízka!

Nová kategorie domácnost

Již jste si v minulosti zvykli, že součástí e-shopu se svítidly jsou větráky a stropní ventilátory. Nejinak je tomu i u nás. Zároveň jsou na našem portále k dispozici náhradní díly ke svítidlům a žárovky. Zcela přirozeně jsme proto přidali nabídku malých elektronických zařízení a domácích pomocníků, kterou naleznete v horním menu pod položkou domácnost.


Komfort a pohodlný nákup

Proč platit doručovací náklady, když vše naleznete na jednom místě a vše lze doručit v jedné zásilce? Je přirozené, že při realizaci venkovního osvětlení doplníte rekonstrukci i o dálkový zvonek nebo bezpečnostní kameru. Že si třeba na svou nově osvětlenou terasu dopřejete audio techniku, která vám zde zprostředkuje oblíbenou hudbu. Nač je krásná terasa, když už těsně po setmění utíkáte chladem do útrob domu, ač by se pod stolem hodil tepelný konvektor, který vám pobyt venku prodlouží? A vůbec už nechcete bloudit po internetu a hledat, kde koupit další potřebné věci, se kterými bude vaše pohodlí komfortnější.

 

Rent.cz vám přináší vše

A to doslova. S námi si dovybavíte nejen svou terasu, ale i svůj automobil, pracovnu a dílnu. U nás naleznete například i sáčky do vysavačů, na které se tolikrát zapomene při soupisu nákupního lístku. Ani vaření dnes není jen výsadou interních kuchyní, ale stále více jsou in kulinářské pulty při terasách, pak jistě oceníte malé spotřebiče v podobě varných konvic, topinkovačů nebo fritéz.

Dalším nápadům k využití se meze neklademe. Rozšířená nabídka produktů do domácnosti se hodí jak na terasu, tak do interiéru. Proč hledat zbytečně na několika místech? U nás máte možnost ušetřit potřebný čas i peníze. Přesvědčte se sami.

 

 

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i