Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Všechno, co hledáte, najdete u nás

Magazín

Monika

Potřebujete si vybavit byt či dům a hledáte svítidla, potřeby pro domácnost a další vybavení? To jste u nás správně.

Víte, co u nás vše najdete? Ne? Je toho opravdu mnoho. Najdete u nás svítidla do interiéru, na zahradu, ale také chytré osvětlení. A to není všechno. Ponořili jsme se do světa solární energie a nabízíme vám vše, co k tomu potřebujete. U nás si pořídíte i chovatelské potřeby, věci do domácnosti i pro gaming. Pojďme se na to podívat trošku víc zblízka…

Všechny druhy svítidel na jednom místě

interiérového osvětlení vždy dbejte na účel světla a podle toho svítidlo vybírejte. V koupelně, kuchyni, u pracovního stolu a v ložnici na čtení, budete potřebovat světlo kvalitní a silné, které vám zajistí dostatek světla na vaše aktivity. V obývacím pokoji můžete využít stropní svítidla, podhledová svítidla nebo stojací lampy. Nezapomeňte na osvětlení chodeb a schodišť. Pro vaši bezpečnost doporučujeme v těchto prostorách využít nástěnná svítidla nebo orientační svítidla. Všechny tyto typy svítidel si můžete vybrat v moderním designovém provedení, v luxusním provedení nebo také v retro stylu. 

Jste strašáci a v noci bez světla nevyjdete ven? S našimi svítidly se nebudete bát na terase ani na zahradě. Vybírat můžete z nástěnných svítidel na dům, ze stropních svítidel na terasu a pro přístupová místa doporučujeme vybírat svítidla se senzorem. Plné ruce s taškami nebo s podnosem jídla už nebudou problém. Pokud chcete ušetřit elektrickou energii, vybírejte ze solárních lamp a svítidel. Posvítí vám na cestu a náklady na energii budou nulové. Pro vytvoření romantické a jedinečné atmosféry sáhněte po závěsných girlandách a svítících řetězech.

Ještě jste nikdy neslyšeli o chytrém osvětlení? Ne? Tak to máte co dohánět. Nejen že můžete přes telefon ovládat osvětlení ve své domácnosti, ale také si můžete nastavit jeho intenzitu a barvu podle vaší nálady. Nechte se ovládnout inteligentním zařízením a užívejte si jednodušší život. 

Rozšiřujeme sortiment

Zajímá vás ekologie, životní prostředí, návratnost investic? Tak to vás určitě budou zajímat solární panely na vaší střeše nebo zahradě. Abyste si mohli vytvořit svoji vlastní elektrickou energii, potřebujete solární panely, které mění energii světelnou na elektrickou. V naší nabídce najdete nejen samotné solární panely, ale i  jejich příslušenství. Měniče a regulátory, které vám pomohou vytvořit funkční systém.

Když už budete u nás na e-shopu, nezapomeňte se podívat na potřeby pro domácnost – nábytek, vybavení do kanceláře, malé elektrospotřebiče, hračky pro děti a mnoho dalšího. Za zmínku stojí i chovatelské potřeby a vybavení pro herní nadšence. Pro hráče tu máme úplně vše. Od herních židlí, sluchátek, klávesnic a myší až po osvětlení, reproduktory a herní stoly.

U nás máte vše jako na dlani.


Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i