Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vánoční TIP na dárek

Aktuality a oznámení

Lucie

Vánoce jsou za dveřmi a vy stále přemýšlíte, co koupit svým nejbližším? Knihu si šetříte na narozeniny a co tak jiného pod stromeček? Možná by to chtělo poohlédnout se po něčem praktickém do domácnosti. Že jsou praktické dárky nuda? Omyl, podívejte se na tipy pro vánoční dárky, které jsou užitečné, krásné a vnesou do každé domácnosti potřebné světlo.

Pár nevšedních nápadů na vánoční dárek

Dárek v podobě stojací lampy nejenže potěší, ale hlavně patří mezi dárky užitečné. Stojací lampy už dávno neplní jen funkci zdroje světla, který je umístěn v temném koutě místnosti.


Jde o umělecké a designové kousky, které dodají obývacímu pokoji či ložnici úplně jiný nádech. V současnosti se můžeme setkat s lampami pro čtení, které disponují flexibilní boční lampičkou, dále s lampami se stmívačem pro regulaci světla nebo nás mohou překvapit moderní lampy na dálkové ovládání.
 
Garance doručení do Vánoc

S nákupem ale neotálejte, Vánoce se kvapem blíží, proto výběr nenechávejte na poslední chvilku. Garanci doručení pod vánoční stromek si upřesníte v následujícím článku.

 
Dárek podporující aktivitu
 
Máte-li obdarovat aktivního člověka, neřku-li sportovce, mohla by se hodit čelovka. Zimním běžcům čelovka posvítí na cestu a zároveň budou osvětlení v provozu, aktivním kutilům posvítí při uklízení sněhu či ošetřování namrzlých chodníků. Stačí vybrat tu správnou pro konkrétní aktivitu.

 

Tip na luxusní dárek
 
Nástěnné svítidlo v kombinaci s oblíbeným křišťálem představuje luxus, který si můžete dovolit. Moderní křišťálové svítidlo vyniká svým jednoduchým nadčasovým designem, který na sebe i přes svůj minimalismus dokáže upoutat pozornost každé návštěvy, která k vám zavítá.

 

Výměna nevhodného dárku

Máte obavy, že byste se nemuseli trefit do vkusu obdarovaného? Nemějte, s naší službou výměny nevhodného dárku všechny tyhle starostí končí! Stačí nakoupit od 1. do 31. prosince 2018 a služba výměny nevhodného dárku se bude automaticky vztahovat na každý nákup , který provedete. Nezáleží na tom, za jakou částku nebo jaký produkt u nás zakoupíte. Služba platí na vše! U nás nemusíte mít strach, že vyberete nevhodný dárek, pokud by se však náhodou stalo, máte možnost dárek vrátit, více se dočtete zde.

 
 
Osvícené Vánoce pro každého 

S možnou výměnou nevhodného dárku po celý leden 2019 se můžete v klidu poohlédnout po vhodné dětské lampičce do pokojíku školáka. Inteligentním osvětlením potěšíte smart nadšence, průmyslovými a technickými svítidly třeba do dílny nebo garáže šikovného kutila. Kosmetickou milovnici nadchnete osvětlením nad zrcadlo, nebo rovnou LED podsvíceným zrcadlem do jejího království. Solná lampa udělá radost třeba vytížené sestře či kamarádce. Nápadů je hodně a možností ještě více. Stačí si jen vybrat ten správný dárek pro každého.

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i