Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Letní výprodej je tu

Magazín

Monika

K létu patří slevy a to každoročně. Ani letos nezůstáváme pozadu. Rozhlédněte se u nás, vybírejte a pořiďte si osvětlení za letní ceny.

Venku je letní počasí a to je znamení, vám všem dělat radost a těšit se na prázdniny, dovolené a aktivity s létem spojené. A věřte, že na oblíbenou chalupu, či letní tábor neodjedete bez pořádného vybavení.



Akční cena žárovek a světelných zdrojů nabízí nečekané možnosti všem, kteří na svých chatách ještě nevyužívají LED zdroje. A nejen jim, ale za tyhle ceny se vyplatí si pořídit sadu Led žárovek i domů. Nabídku zajímavých cen máte jak v klasických LED žárovkách s paticí E27 nebo E14, ale i dalších speciálních typech. Sledujte si možnost nákupu víc za méně peněz. Růžový štítek KUP VÍC, ZAPLAŤ MÍŇ, určitě napoví.


Sledujte naše slevy týdne

I zde si přijdete na své. Každý týden pro vás zlevňujeme pravidelně  zajímavé kousky svítidel, luceren i lustrů, prostě všeho, co by se mohlo zrovna hodit a co si nejčastěji prohlížíte. Víme totiž, že takto vás potěšíme nejvíce a i my v rent.cz děláme radost nejraději. Ale pozor, jsou to Časově omezené akce, tak si pospěšte s výběrem.


Kvalita Philips je základ

Kvalita značky Philips je léty i generacemi prověřená. Na Philips žárovky, stejně jako na  venkovní svítidla od této značky je prostě spoleh. Tak se neostýchejte a chtějte to nejlepší za neopakovatelnou cenu. Nebudete litovat.  

V našem e-shopu rent.cz si vybere opravdu každý. Každý týden přinášíme nové a další změny. Pokud nás shlížíte pravidelně, víte, že týdně přinášíme novinky, stejně jako tipy a magazínové radySledujeme trendy a poskytujeme veškerý poradenský servis, tak se neostýchejte na cokoli zeptat, zákaznická linka 515 555 112 je vám denně k dispozici.

Přesvědčte se, že osvětlení opravdu rozumíme.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i