Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jak vybírat svítidlo na našem e-shopu Rent.cz?

Mohlo by Vás zajímat
Odpověděl:
LucieLucie

Odpověď:

Jste li na našem e-shopu poprvé, může vás zaskočit šíře sortimentu. Svítidel do interiéru, ven do exteriéru i na různé aktivity máme opravdu mnoho. Jak se v šíři lustrů vyznat a najít přesně to nástěnné osvětlení do obýváku, které hledáte? S tím vám poradíme v tomto článku.

Začínáme vybírat osvětlení

Při zadání www.rent.cz do vyhledávání na internetu se vám po kliknutí objeví stránky s širokou nabídkou svítidel. Po pravé straně najdete rozsáhlé boční menu s kategoriemi. Kategorie jsou podbarveny lehce oranžovým odstínem a skrývají pod sebou výčet podkategorií.

 
 

Znamená to, že například u kategorie vnitřního osvětlení naleznete podkategorie všech možných typů svítidel, ať už závěsných lustrů, bodového osvětlení nebo lampiček

Zároveň platí, že každá šedá podkategorie, která má ve svém názvu na prvním místě znaménko +, pod sebou skrývá zároveň další upřesňující možnosti. Takové lustry patřící do vnitřního osvětlení, mohou být vhodnější do kuchyně, dětského pokoje nebo křišťálové lustry do obýváku.

  

Pracujeme s dílčí nabídkou podkategorií

Zde si totiž lze nechat vyfiltrovat svítidla dle parametrů, jako jsou barva osvětlení, množství žárovek u svítidla, příkon světelného zařízení a spousty dalších. Stačí klikem na příslušný parametr zatrhnout ten požadovaný. Vyfiltrují se vám přesně definovaná svítidla vybraného parametru.

 
 

A pokud nevíte, co parametry jako stupeň IP krytí nebo funkční parametr ZigBee znamenají, pak stačí tento název parametru uvést do vyhledávacího pole e-shopu s nakreslenou lupou, kde se mimo jiné nabídnou články magazínu s potřebným vysvětlením.

Rozhodně samotný magazín stojí za zhlédnutí. Obsahuje poučné nápovědy a edukativní články, které blíže pomohou s výběrem a instalací osvětlení.

 

Důležité informace neskrýváme

Nemáme důvod zatajovat nic, co se dopravy a platby týká, dostupně sdílíme obchodní podmínky a veškeré zákonem stanovené informace. Zároveň nabízíme i zákaznickou linku, máte li dotaz k objednávce nebo technický dotaz k produktu, pak lze k nám zavolat nebo poslat email přes nabízený formulář.

 A jak více usnadnit nákup?

Rozhodně doporučujeme vaši registraci do e-shopu. Proč? Protože budete nejen informováni o stavu vaší objednávky, ale také o všech akcích a slevách. A právě slevy jsou u nás víc než zajímavé. Možná si říkáte, že svítidlo si kupujete jednou nebo dvakrát za život, proč se tedy registrovat? My vám odpovíme. Protože děláme pravidelné slevové akce třeba na žárovky, baterie a to se už vyplatí.

 

Jsme tu pro vás

Každý den se snaží splnit vaše přání doslova armáda lidí od nákupčích, přes kontaktní obchodníky, po skladníky a kolegy, kteří vybavují vaše zakázky. Zároveň tu najdete personál, který zachraňuje nevyhovující výběry a řeší dodávky na poslední chvíli. My z rent.cz jsme tu totiž opravdu pro vás.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i