Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Výměna nevhodného dárku 2016

Akce a Výprodeje

Lucie

Nakupte od 6. – 28. 12. 2016 a nemějte strach, že Vaše blízké zklamete nevhodným dárkem nebo je pod stromečkem překvapí stejná věc dvakrát.

Určitě se to stalo někdy i Vám. S napětím rozbalujete u stromečku vánoční dárky a najednou… zklamání. Možná je nedáte hned najevo, ale v případě hodnotnějšího dárku pak zmíníte, zda by nebylo možné ho vyměnit.
S naší službou výměny nevhodného dárku všechny tyhle starostí končí!

Jak službu výměny získat?

Stačí nakoupit od 6. do 28. prosince 2016 a služba výměny nevhodného dárku se bude automaticky vztahovat na každý nákup, který provedete. Nezáleží na tom, za jakou částku nebo jaký produkt u nás zakoupíte. Služba platí na vše!
Nemusíte hledat políčka a speciální okýnka k zaškrtnutí. Proveďte nákup přesně tak, jak jste zvyklí a služba nabíhá v platnost.
Co je na tom nejlepší? Celé je to zdarma! Bez jakýchkoliv skrytých poplatků.

Jak probíhá výměna?

Pro výměnu, případně vrácení zboží využijte náš reklamační formulář nebo formulář odstoupení od smlouvy. Po vyplnění formuláře Vás bude kontaktovat naše reklamační oddělení, které s Vámi velmi ochotně žádost vyřídí. Vaše zboží bude vyměněno, případně Vám budou na Váš účet zaslány peníze.
Tuto výměnu / vrácení je možné uplatnit až do 13. 1. 2017.
 
S námi se již nemusíte bát zklamání pod vánočním stromečkem!
 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i