Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Světlo, které usnadňuje práci - to je OSRAM

O značkách

Lucie

Na první pohled si někteří lidé mohou myslet, že umělé světlo je možná triviální a zcela běžné. Při bližším zkoumání však objeví téměř nekonečné spektrum možností, které nám nabízí zdroj světla OSRAM.

OSRAM se za více než 110 let své historie stal lídrem na světovém trhu v oblasti automobilového osvětlení. Je partnerem předních výrobců automobilů. Více než polovina osobních aut, která se ročně na celém světě vyrobí, je vybavena světelnými zdroji OSRAM. Díky inovativním řešením osvětlení založených na technologii LED.
 
 
 

LED technologie v OSRAMU hraje prim 

Když budete potřebovat vyměnit autožárovku nebo opravit váš automobil během noci, určitě využijete praktické LED osvícení OSRAM nejen v garáži, ale i venkovní umístěné třeba nad garážovými vraty. Toto profesionální osvětlení by nemělo chybět v žádném servisu nebo domácí dílně. Díky kompaktním rozměrům, odolné konstrukci a vysoké svítivosti si hravě posvítíte i v nejtemnějších koutech.
  

Pomocník do kuchyně i přátel s přírodou

I to jsou výrobky OSRAM. Nejen kuchyňská LED podlinková svítidla podpoří nejednu kuchařku nebo kuchaře při svém kulinářském výkonu. Moderní a nadčasová tělesa, osázená LED diodami s dlouhou životností jsou věrným přítelem. A to nejen v kuchyni. Výkonnější modely svítidel OSRAM posvítí i v dílně na práce správného kutila. A sluncem poháněná světla pak zajistí bezpečný vjezd do garáže. Noční OSRAM světýlka do zásuvky zase ochrání vaše děti před "nočními bubáky". 
 
 
 

Ještě kousek k přesvědčení?  

Chromové kryty energeticky účinných LED svítidel QOD propůjčují punc exkluzivity jakémukoli obytnému prostoru. OSRAM lustry upoutají pozornost a upozorní návštěvníka, že se nachází v ryze moderní a technologicky přátelské domácnosti.
Flexibilní stropní svítidla typu „downlight“ jsou osazena 16 vysoce výkonnými LED diodami teplé bílé barvy a díky jejich plochosti se dají rychle instalovat prakticky všude. Navíc se QOD světelné čtverce pyšní dlouhou životností 30 000 hodin. 
 
S našimi zajímavými cenami už stojí za to vyzkoušet OSRAM, německého tahouna mezi svítidly. 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i