Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Objevte inteligentní osvětlení, poznejte HUE i EGLO connect.

O značkách

Lucie

Philips Hue vás uvítá doma a umožňuje vám ovládat osvětlení z ložnice nebo i ze zahrady. Dokonce lze zajistit, že to bude vypadat, jako když jste doma, i když nejste. Jde především o to zjednodušit vám život.

Nechte se při příchodu domů přivítat osvětlením. Jakmile přijedete, systém Philips Hue automaticky osvětlí předzahradu i příjezdovou cestu, stejně jako vaše inteligentní osvětlení interiéru. Zapomněli jste při odchodu zhasnout světla? Systém Hue se o to postará. Jste-li venku, můžete vnitřní osvětlení naopak i rozsvítit a navodit dojem, že jste stále doma. Philips Hue vám dodá klid – ať už jste doma nebo někde pryč.

Co je HUE?

Philips Hue, vězte, že pod tímto názvem se skrývá moderní typ bezdrátového osvětlení, které si nese svůj přívlastek „inteligentní“ zcela oprávněně. Jste-li příznivci chytrých technologií v domácnosti, osvětlení Philips Hue vám určitě udělá radost. Jedná se totiž o světla, která vás budou poslouchat a přizpůsobí se vašim zvykům. A komu by se to nelíbilo?

HUE využívá bezdrátovou technologii, díky níž budete moci zejména zhasínat i rozsvěcet na dálku pomocí mobilu či tabletu. Odpadá tedy nutnost chodit k vypínači.

 
 

Philips Hue můžete ještě povýšit

Pokud jste opravdu hraví a chcete si vyzkoušet další možnosti, které vám inteligentní osvětlení nabízí, doporučujeme vám pořídit si i jiné Hue aplikace. Například Apple Homekit (pro iOS 10) dokáže ovládat světla i na základě hlasových pokynů za pomoci asistentky Siri.

S aplikací Hue Disco pracují světla i žárovky na principu snímání zvuku, na který pak reagují blikáním, změnou barevných odstínů či zapnutím stroboskopu. Nejpříhodnější využití se samozřejmě nabízí pro milovníky hudby.

 

Světlo se vám přizpůsobí i s EGLO Connect

Jsou chvíle, kdy potřebujete ostřejší a studenější odstín světla pro práci. Naopak před spaním vyladit atmosféru ložnice decentním barevným odstínem? To vše umí inteligentního osvětlení EGLO Connect.

Jak funguje EGLO Connect?

EGLO Connect lze snadno ovládat buď dálkovým ovladačem, nebo prostřednictvím mobilní aplikace Smart Control AwoX v chytrém telefonu, tabletu či hodinkách. Komunikace mezi přístrojem a jednotlivými světelnými zdroji probíhá prostřednictvím Bluetooth.

 

Systém inteligentního osvětlení EGLO Connect je v podobě chytrých žárovek, dodávaných s dálkovým ovládáním nebo i samostatně, pokud upřednostníte ovládání z mobilu či tabletu. Také existují pohybové senzory Connect. Výrobce také chytrou technologii zakomponoval i do zákazníky velmi oblíbených stropních a nástěnných LED svítidel.

Stačí si jen vybrat.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i