Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nezapomeňte na Den matek

Magazín

Každou druhou neděli v květnu slavíme Den matek. V tento den oslavujeme mateřství a všechny matky. Vzpomeňte si na tu svoji a poděkujte jí za vše.

Pomůžeme vám vybrat ten nejlepší dárek pro maminku

Ať už se rozhodujete mezi drobností nebo okázalým darem, přichystejte takový Den matek 2021, na který vaše maminka bude vždy vzpomínat. Milé gesto v podobě solární lampičky na zahrádku nebo lucerny před vchodové dveře, jistě potěšíte. Krásné lucerny najdete v našem e-shopu.



Touží-li maminka po osvícení pergoly, zapojte svou kreativitu a vyberte ten nejvhodnější světelný řetěz. Překvapte ji rozsvícenou girlandou nad stolem plných dobrot. Uvidíte, jak se jí rozzáří oči. 


Nebojte se praktického dárku

 Z našich malých spotřebičů se může zrovna hodit designová varná konvička, nebo nové hodiny. S blížícími se teplými dny přijde vhod i osvěžení. Domácí stolní ventilátory  jsou ideální volbou bez nutnosti zasahovat do elektrických rozvodů.



 Patří-li maminka mezi milovnice kvalitní hudby, pak si žádá dokonalý zvuk, který vykouzlí nový reproduktor. Nemusí se jednat o běžnou malou krabičku, ale překvapte ji třeba žárovkou nebo přenosnou lampičkou s reproduktorem. Tu si může vzít i na terasu k večernímu posezení.



Využijte příležitosti říci díky a pomozte své mamince zrealizovat dlouho odkládaný sen. Modernizuje-li svou domácnost, pak se nespletete dárkem v podobě některého svítidla z našeho e-shopu. A vybrat si můžete hned z mnoha typů a stylů, stejně jako vhodnosti do konkrétní místnosti.



Věřte, že stolní lampičkou rozhodně nezklamete. Ať už vyberete rustikální lampu do městského bytu s vysokými stropy, ohromíte exkluzivním designem. Dřevěnou lampou vnesete kus přírody do místnosti.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i