Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nabídka osvětlení pro architekty a bytové návrháře

Aktuality a oznámení

Lucie

S naší nabídkou světel určitě vystačíme i architektům, návrhářům a designérům interiérů, zahrad i dalších exteriérů. Jsme připravení doporučit konkrétní typ svítidel, stejně jako zajistit požadovaný model lustru. Spojte se s námi a nebudete litovat.

Sledujeme trendy a víme, čím se chlubí návrháři na prestižních soutěžích bytového designu. Monitorujeme, kam směřuje styl a tendence dekoru. Nebojíme se sledovat novinky a nebráníme se je pořídit. Prostě jdeme s dobou.

Je libo velký rustikální lustr hodný vídeňské opery nebo minimalistický lustr do loftu?

 

Máme a dodáme!

Nabízíme světoznámé značky svítidel a umíme poradit s výběrem nástěnného, zahradního i stropního svítidla podle potřeby interiéru i exteriéru. Všem bytovým stylistům zajistíme potřebné značky svítidel. Jsme profesionálové s mnohaletou praxí. Víme, že je-li v kurzu značka Phillips, ukážeme vám jejich novinky, které si budete moci hned objednat.

 

Ostatně mezi největšími mágy svítidel patří značky Artemide, Artcrystal a Wranovsky. Stačí se zahledět do křišťálu lustrů, který láme a odráží světlo a budete okouzleni hrou barev.

Interiéry se sníženými stropy vyžadují sofistikovaná řešení osvětlení.  V takovém případě můžeme nabídnout kategorie nástěnných světel. Ve stropní variaci budou naopak vhodná bodová svítidla, ve kterých dominují značky jako Paulmann, stejně tak Briloner, nebo z levnějších značek Argon. Mnohé podhledy jsou řešeny pouze LED páskami, které v dostatečném světelném toku dokáží plnohodnotně osvítit místnost.

 

Hra s barvami může začít

Barva je srdce designu. Uvědomujeme si důležitost barev v interiérovém designu, proto umožňujeme podrobnější filtraci produktů pomocí parametrů. Jedním z nich je také barva svítidla. Ať už si vybíráte svítidlo v kategorii podle místností, vždy máte možnost si vyfiltrovat konkrétní barvu, kterou zrovna požadujete. Rychleji a přesněji získáte cílenější nabídku pro uskutečnění nákupu, aniž byste ztráceli čas hledáním.

 

Technické informace jsou samozřejmostí

U každého svítidla uvádíme patřičné parametry. Víme, že návrhy nejsou jen o barvách a líbivosti designu, ale také o výpočtech dostatečných výkonů svícení a úhlech toku směru světla. Proto v e-shopu naleznete u každého sortimentu technické parametry modelu, jako světelný tok, teplotu chromatičnosti v Kelvinech nebo hloubku zapuštění v milimetrech u přisazených svítidel.

 

Designéři a bytoví návrháři, pojďte s námi do toho

Nabízíme vám dlouhodobou spolupráci, při níž uspokojíme rozmanitá přání na osvětlení. Naší výhodou je především velké skladovací zázemí, kdy nemusíte dlouze čekat na dodávky zboží. Dokážeme nabídnout příznivé ceny i odbornou pomoc. Neprodáváme pouze svítidla, ale dodáme vám i žárovky a stylové vypínače – celkově rozmanitý elektromateriál potřebný pro svítidla a jejich zapojení.

Disponujeme nejširším spektrem sortimentu osvětlení, nesoustředíme se jen na konkrétní styl či značku, ale pracujeme se zajímavými výrobci s různým designovým zaměřením, abychom přinesli široké portfolio svítidel, ze kterého si vybere každý bytový i zahradní architekt.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i