Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Konec léta nevadí! Potěšte se výprodejem venkovních svítidel

Venkovní osvětlení domu

Monika

Léto pomaličku končí, dny se zkracují a přenechávají prostor tmě, ve které oceníte i venkovní osvětlení. Proto vám k tomu přinášíme akci v podobě výprodejových slev na venkovní osvícení zahrad, příchozích cest i vstupů na zahradu.

Co jste neudělali přes léto, napravte nyní

Je opravdu nejvyšší čas napravit hříchy zapomenuté přes léto a zajistit, že zahrada i přilehlé okolí domu se s přibývající tmou nestane pastí a bludištěm, ale řádně osvětleným prostorem, na který jste si zvykli během léta.

Jaké venkovní světlo vybrat?

Při výběru venkovního osvětlení dbejte především na bezpečnost světelného systému, který je neustále vystaven horšímu počasí. Je nutné zohlednit patřičný stupeň krytí, vhodný pro venkovní užití, tedy, aby číslo krytí odpovídalo číslu IP44 a vyššímu. Pro správné rozhodnutí se vyplatí si přečíst také v naší poradně informaci Jak vybrat venkovní osvětlení.


Víte už, jaké svítidlo můžete umístit ven, pak se můžete podívat na naši slevovou nabídku venkovních svítidel. Jedny nejbezpečnějších zůstanou senzorová venkovní svítidla. Nejen, že vám posvítí, ale také upozorní dům na příchozího, zapnou se vždy v případě potřeby a odhalí včas nezvané hosty.


Zákoutí zahrad přestane být strašidelné

I školáci se co nevidět budou vracet domů za šera ne-li ve tmě a tak bude pohodlnější jim návrat domů zpříjemnit osvětlenou přístupovou cestou, na které nebude problém najít zapadlé klíče v aktovce a stejně tak nebudou obavy dítěte při následném venčení vašeho čtyřnohého přítele.

 

Naše slevy jsou určené všem, kdo stojí mít okolí svého domu bezpečné a kvalitně osvětlené. Těm, kteří nestihli osvětlení zabezpečit během léta, i všem kdo, upřednostní snížení cen. Nabídka slev je tu pro vás

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i