Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Interiérová svítidla, ze kterých si vybere opravdu každý

Osvětlení interiéru

Lucie

Svítidla do interiéru ve značkovém provedení vybíráme vždy s ohledem na trendy. Ať už vládne retro nebo moderní pojetí, naše nabídka skladem osloví prakticky všechny.

Všimněte si na našem e-shopu praktického rozdělení vnitřního osvětlení. Do každé místnosti navrhujeme vhodná svítidla, která si dále můžete vybírat pomocí filtrů.

 

Interiérová svítidla hýří barvami i designem

Je opravdu z čeho vybírat. A to doslova. Nové a nápadité výrobky vyberete v oblíbených kategoriích materiálu od sádry až po alabastr nebo dřevo, z nástěnných nebo například rustikálních svítidel. Samostatnou kategorii v nabídce tvoří vnitřní osvětlení. Tato svítidla se těší stále rostoucí a hlavně potřebné oblibě a není proto divu, že jim naši výrobci, jako Eglo nebo firma Globo, věnují dokonalou péči. V jejich kolekcích si na své přijdou příznivci rafinovaného designu, retra, stylů provence, ale také industrialismu a minimalismu.

 

Svítidla se významným způsobem podílí na komfortu a obyvatelnosti jednotlivých místnosti. Dokáží opticky zvětšit a projasnit celý interiér místnosti a zároveň utváří atmosféru.

Jak se říká, bývají vkladem do zdravého prostředí. Správná intenzita i barva světla oddaluje vznik únavy, nedráždí oči a pomáhá k lepší psychické pohodě.
 

Interiér, to je i koupelna

Často se kombinují dva typy svítidel, kdy jsou stropní světla určená na celkové osvětlení místnosti a nástěnná slouží jako doplňková, zpravidla jsou instalovaná u zrcadla. I přenosná relaxační svítidla mají během koupele navodit příjemnou atmosféru. Vždy dbejte právě na zmíněné IP hodnoty, protože právě ve vlhkém prostředí je zapotřebí sledovat vyšší hodnoty IP a správné rozmístění koupelnového osvětlení.

 

Vyberte si u nás

Na výběr svítidel si vyhraďte dostatek času, nikdy nespěchejte s výběrem. Každá místnost klade jiné požadavky na vydatnost zdroje i jeho umístění.

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i