Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Hezká venkovní osvětlení

Venkovní osvětlení domu

Lucie

Májové teplé dny lákají k pracím kolem domu a následnému posezení do dlouhého večera. Trávíte-li venku většinu dne, pak oceníte večer hezké osvětlení zahrady za příjemnou cenu. Při hledání toho pravého venkovního svítidla vám dokážeme poradit.

Venkovní svítidlo za příjemnou cenu

Ať už toužíte po venkovním osvětlení domu nebo zahradního zákoutí, nemusíte nutně sahat hluboko do kapsy. U nás najdete různé typy  venkovní ho osvětlení třeba do 500 Kč. Zajímavé skvosty nabízejí renomované značky Eglo, Osram nebo Philips.   

 
 

Všechna venkovní svítidla musí splňovat dostatečnou ochranu proti vodě ve formě stupně krytí IP44 a vyšší. Nevíte, o co přímo jde? Vše vám vysvětlí náš magazínový rádce.

 
 

Levný provoz venkovních svítidel

To zajistí LED žárovky. Jejich provoz zajistí 6× více světla při stejném energetickém zatížení. A nejen to, životnost LED žárovek dosahuje až na 50 000 hodin. Vynikají odolností proti vlivům okolního prostředí a při jejich svícení nevzniká téměř žádné zahřívání.

 

LED venkovní osvětlení

LED venkovní osvětlení disponuje zajímavými designy od ryze jednoduchých, nadčasových až po doslova barokní typy svítidel do zahrad.

Sloupová LED svítidla majestátně doplní zahradní kouty. Terasy k posezení i okraje zahradních cestiček osvětlí nejen solární LED svítidla, ale na terasy také skvěle padnou venkovní lustry osazené LED zdrojem. Při parkování automobilu oceníte LED nájezdová svítidla. Díky nástěnným LED svítidlům vždy trefíte do správných dveří domu. A co víc?
 
  1. Stále více v oblibě jsou venkovní osvětlení s čidlem, která se rozsvítí v pravou chvíli.
  2. Dekoračním LED světlem můžeme osvětlit i cihlovou fasádu domu nebo balkon.
  3. A to, že některá LED venkovní svítidla dokážete ovládat i svým chytrým telefonem a na dálku, už také není vzácností.

Vdechněte vaší zahradě život!

Vidíte, jak užitečné dokáže být venkovní osvětlení? Pak neváhejte a vyberte si to své. A nezapomeňte na LED žárovky!

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i