Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Dovolená v dekorované zahradě

Magazín

Monika

Konečně nastal ten čas, kdy si můžeme vychutnávat posezení na terase až do pozdních večerních hodin. Léto s sebou nese teplé sluneční paprsky, azurovou oblohu a k večeru příjemný letní vánek. Zahradou se více než kdy jindy line vůně grilování, společně se smíchem rodiny a přátel.

Svítící dekorace

Venkovní svítící řetězy s retro LED žárovkami jsou již delší dobu oblíbeným doplňkem venkovních posezení v zahradě. Žárovkový LED řetěz můžete upevnit na pergolu, altán, balkonové zábradlí nebo dokonce natáhnout mezi stromy. Během chvíle si vytvoříte příjemné venkovní osvětlení, které doladí atmosféru při každé rodinné oslavě nebo zahradní párty.

Ozdobné osvětlení a svítící dekorace

Nejmodernější trendy usilují o propojení venkovního prostoru s vnitřním. Soulad vnitřního a venkovního osvětlení je velmi důležitý. Propojení zvýší také světelné zahradní dekorace, které nás těší ve dne svým designem a v noci nám odhalují odlišnou tvář exteriérů. Svítící objekty nekompromisně přitáhnou vaše pohledy a nelze si jich nevšimnout.

Terasa si zaslouží doplňková svítidla s nádechem luxusu a extravagance. Svítící objekty vyburcují vaši fantazii a dají nový rozměr představám. Svítící dekorace vás přenesou třeba k moři, kdy ucítíte vůni pláže i teplo plážového písku. Dekorační svítidla ve tvaru koulí jsou podobná zářícímu slunci, jež svítí na obloze.


Světelné doplňky

Hrajte si se stíny. Kolik krás ukrývá noční zahrada. Užívejte si celou letní sezonu s krásami stínů a světelných paprsků svítidel, které vytvoříte se světelnou dekorací. Efektně působí osvětlený černobílý kmen břízy. Zajímavý je též osvětlený bambus, jehož jemně ševelící listy ve světle reflektoru podtrhnou příjemnou večerní atmosféru zahradního prostoru. Decentní světelný doplněk usazený do skalky nebo solitérního kamene zvýrazní detaily, které za plného slunce snadno přehlédnete.


Doplňková svítidla pro ty nejmenší

Potěšte ratolesti dekoračním osvětlením jejich oblíbeného koutku. Zahradní osvětlení nedá šanci tmě, která posiluje strach z neznáma. S osvětlenou zahradou se děti cítí mnohem bezpečněji, zvláště když máte v domě velké prosklené plochy, za nimiž se mohou ukrývat strašidla. Osvětlená zahrada oproti tomu nabízí pro vaše maličké atraktivní podívanou. Solární světýlka jsou k tomu ideální.

Fantazii se meze nekladou. Díky jednoduché manipulaci a napájení na baterie dávají svítící doplňky prostor pro vytvoření originálních designových kousků, které umocní atmosféru vašeho domova. Děti si vyhrají při navrhování různých světelných kreací a výsledek rozhodně nikdy nezklame.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i