Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Dekorativní osvětlení i svítící dekorace

Osvětlení interiéru

Lucie

Se zkracujícím se dnem vykouzlíme tu nejlepší atmosféru pomocí dekorativních svítidel. Lucerny a světýlka jsou na podzim naprostá nutnost!

Venkovní květena se pomalu začíná ukládat ke spánku, stromy střádají poslední sluneční paprsky do svých plodů a den se čím dál rychleji překlápí do tmavých večerů. Nastává čas si začít zpestřovat své okolí a těšit se z malých potěšení v podobě světýlek a plamínků.

Vhod jistě přijdou solární venkovní světýlka, která přes den nachytají energii pro večerní svícení. A jejich svícení vynikne v tento čas ještě více než v létě, kdy přicházeli vhod spíš až v pozdní noci při velké tmě. Jejich výhodou je prakticky bezúdržbový a levný provoz, nepotřebují žádný přívod elektřiny, takže i toto osvětlení může být ekonomickou i ekologickou volbou

Dekorativní osvětlení – je z čeho vybírat

K dispozici je dekorativní osvětlení nástěnné i stropní. Dále také sloupková i stojací svítidla v různých tvarech a materiálech. Lze si tedy zvolit ideální osvětlení podle stylu domu nebo zahrady. Mnoho svítidel v moderním provedení, ale i v tradičních a klasických tvarech je vybaveno pohybovým senzorem.

 

Svítící dekorace opravdu pro každého

Dětská nástěnná svítidla i lampičky v podobě zvířátek či pohádkových bytostí dekorují pokojíčky a vytvářejí příjemnou atmosféru. Světýlka nad dětskou postýlku bývají součástí dětské výzdoby. Stejně jako VINTAGE žárovky umístěné v lampách v zákoutích místností s ušákem, dekorují a zútulňují odpočinkové zóny bytu.

 

V neposlední řadě se dekorační svítidla upevňující také na schody, kde neoslňují, doplňují interiér chodby a navíc jsou bezpečnostním prvkem pro své uživatele.

Řetězy a girlandy po celý rok

Jedná se o nejprodávanější sortiment hlavně v předvánočním obdobíŘetězy do interiéru ale slouží po celý rok. V létě zdobí balkony, na podzim jsou vhodné do věnců a sušených výzdob, a když je venku sychravo, bývá světelný dekorační řetěz v bytě zdrojem inspirativního a příjemného pozitivna.

 

Záleží jen na vás, zda upřednostníte interiérové řetězy, girlandy nebo dekorativní lucerny, zda si vyberete světelnou dekoraci se zapojením do zásuvky nebo na baterie. Důležité je, aby vybraná světelná dekorace přinášela radost, potěšení i užitek. Byť jen osvětlené zádveří přináší klid a bezpečí při příchodu domů.

 

Na našem e-shopu nyní naleznete velké množství dekorativního osvětlení za velmi zajímavé ceny. Stačí si jen vybrat!

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i