Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Zůstaňte v záři moderních LED reflektorů

LEDkové osvětlení

Lucie

LED reflektory jsou ideální pro nasvícení budov, reklamy i pro práci ve tmě. Když si pořídíte venkovní LED reflektor, můžete si být jisti vysokou intenzitou světla, ale malou spotřebou.

Kdy uvažovat nad reflektory?

LED reflektory je dobré koupit, pokud přemýšlíte nad osvětlením exteriéru vašeho domu, ale i specifické části interiéru. Hodí se také do pracovních dílen, na osvětlení stavenišť a reklamních ploch.  Při výběru LED reflektoru vždy myslete na kvalitní LED čip a na dostatečné krytí před prachem a vodou.

 

Venkovní LED reflektory slouží jako náhrada starších halogenových svítidel, tzv. halogenů. Oproti nim mají ale několik nesporných výhod.

  • Mají o 85 % nižší spotřebu energie při stejné svítivosti.
  • Svítí okamžitě na 100% výkon.
  • Dlouhá životnost – při 6 hodinách svícení denně min. 10 let.
  • Nejsou náchylné na časté spínání.

Interiérové reflektory do dílen a nad pracovní stoly vybírejte v LED verzi. LED reflektory jsou svítidla spořící elektrickou energii a patří do energetické skupiny A+. Využijete je například při osvětlení akvárií, při večerní manuální práci, při které se musíte hodně soustředit a hlavně pečlivě vidět na všechny součástky.

 

Fotíte rádi detaily a portréty?

Dostatečně vám je osvětlí právě reflektory.

Nová generace LED reflektorů nabízí spolehlivé integrované ICD zdroje. Některé také mají mnohem menší hmotnost, jelikož odpadá použití napájecího zdroje a také je vyřazena možnost případné závady tohoto zdroje jeho absencí. Tyto reflektory jsou oproti klasickým venkovním LED reflektorům tenčí, což umožňuje jejich širší využití. Lze je tak namontovat i tam, kam se klasický reflektor nevejde.

 

Pozor na nekvalitní zboží 

Současný trh je zaplaven levnými i drahými čínskými výrobky od neznámých výrobců. Řada levných produktů, nejen LED osvětlení a reflektorů, pak vykazuje nestandardní chování při běžném používání. S nimi ani nešetříte energii a ani nesvítíte kvalitně. A co víc, ohrožujete své zdraví i zdraví všech okolo. Zkrat nebo vyhoření hrozí každou chvilku, nemluvě o spalování a vypařování plastů do okolí.

 

Hledejte vždy osvědčenou značku a vybírejte reflektor dostatečné kapacity pro vlastní účely. Nabízíme vám kvalitní Osram reflektory, dále značky Steinel, Eglo i Nedes dalších. Toužíte-li po reflektorech s čidlem, jste na Rent.cz správně.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i