Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Velký podzimní výprodej je tu!

Akce a Výprodeje

Lucie

Rozzařte si podzimní dny našimi světly. Čas neodbytně kvapí a sluníčka ubývá. Podzim v plném světle rozehrává své syté barvy a nabírá stále více na síle. Neklesejte na mysli a zajistěte si pohodlí bez splínů a studených mlh. Doslova za hubičku vám nyní nabízíme luxusní světla, praktické lampy a designové skleněné skvosty, které vám útulně prosvítí příbytek i kancelář. Neváhejte si vybrat to nejkrásnější svítidlo pro váš pokoj, byt i zádveří.

Nejlepší ceny právě teď na našem e-shopu. Nevěříte? Přesvědčte se.

  

Vybírejte a kochejte se cenami, za které si nyní můžete koupit osvětlení i žárovky, které jste si dříve odříkali.

Nyní máte tu nejlepší příležitost pro nákup svého oblíbeného lustru nebo třeba bodového světla.

Již se nemusíte trápit nedostatkem světla nad kuchyňskou linkou, minimalistickou lampou nad zrcadlem při holení nebo tmou ve vaší nové kanceláři. Nyní si v klidu ze svého domova můžete vybrat právě takové svítidlo, které nejen vyřeší váš problém s nedostatkem osvětlení, ale zároveň s ním ušetříte.

  

Díky výrazným slevám třeba o 78% si můžete pořídit LED pásek , při slevě 71% si zakoupíte bodovky se stmíváním a od 12 Kč vybavíte všechny domácí lampy stmívatelnými žárovkami s paticí E14 

Rent.cz Vám nabízí lampy a lampičky všech druhů – stojanové lampystolní lampy nebo stojací lampy. Dále zde naleznete stropní osvětlení a stropní svítidlalustry do kuchyně, nebo i dětské lustry a lustry křišťálové!


Samozřejmostí jsou také různá 
venkovní svítidlakoupelnová svítidla nebo moderní trendy v podobě úsporných žárovekdětských svítidel a LED pásek.

U nás seženete svítidla nejlevněji!

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i