Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Velikonoční svátky - oslavy jara. Oslavte je s námi!

Akce a Výprodeje

Lucie

Nadcházející velikonoční svátky a meteorologická předpověď slunečných jarních dnů vybízejí k vyšší aktivitě venku, práci na zahrádce, ale také k setkávání s kamarády a třeba i prvnímu grilování. Buďte tedy připraveni na prodloužený víkend.

Nejvyšší čas k nákupu venkovního osvětlení

Náš e-shop vám s tím pomůže.

Jak?

Připravili jsme pro vás širokou nabídku venkovního osvětlení za zajímavé ceny. Slevy až 70% se týkají jak venkovních lustrů, ty jsou především vhodné do zahradních pergol a altánků, nástěnných svítidel, co osvětlí okolí domu, dokonce i těch co obsahují čidlo pohybu a rozsvítí se právě, když je potřeba.

 

Venkovní lampy k prvnímu grilování

Přes den se nabijí, večer poslouží, ideální solární svítidla pro večerní velikonoční posezení s nejbližšími. Grilovačky vždy vybízejí pozvat kamarády a právě velikonoční svátky jsou k tomu téměř určené. Na Velikonoce se vždy scházíme se širší rodinou, navštěvujeme se a rádi potkáváme, tak proč ne u kousku masa se zeleninou ze zahradního grilu.  Abychom pochoutky „jedli i očima“, připravme světelný komfort u stolu i kolem grilu a zároveň mysleme na bezpečný odchod hostů domů.  

Svítidla bez žárovek neposlouží

Nezapomeňte také na žárovky. Široký výběr, zajímavé ceny a dokonce i výrazné slevy se týkají také tohoto sortimentu. Stačí si jen vybrat tu správnou patici a potřebný výkon. Inteligentní a speciální barevné žárovky usnadní práci díky své programovatelnosti svícení, stmívání a barvenému zabarvení, které nebude rušit posezení ani zahradní okolí.

 
 

Velikonoce vybízejí k oslavě jara

Nadcházející dubnové dny s krásným počasím, velikonočními svátky i tradicemi ponoukají být obdarován i obdarovávat. Tradice v mnohých krajích nejsou jen o darování vajíčka koledníkům, ale ty novodobější hovoří o malém dárku nejbližším. Tak proč jej letos nevyužít k darování solární lampičky nebo zahradního světla.

Krásné velikonoční svátky všem.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i