Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vánoční osvětlení pro nejkrásnější svátky v roce

Aktuality a oznámení

Lucie

Advent je období plné očekávání a příprav na Vánoce. Těšíte se z voňavých punčů a milých předvánočních dýchánků s přáteli. Jedinečnou atmosféru získají Vánoce v okamžiku, kdy se poprvé rozsvítí všechna vánoční světla a světýlka. Zveme Vás na jejich společnou přípravu.

Zpříjemněte si čekání na Ježíška a dodejte pravou adventní atmosféru vašemu domovu s dekoracemi a osvětlením z našeho e-shopu.

Vánoční světýlka na váš stromek, dům i do oken

Vánoční osvětlení poskytne nejkrásnějším svátkům v roce kouzelnou atmosféru. Stromeček, na kterém svítí vánoční světýlka, zářivá hvězda za oknem a vánoční osvětlení domu jsou symbolem Vánoc. Prohlédněte si standardní i LED vánoční osvětlení, řetězy, svícny, rampouchy i padající déšť. U světýlek sledujte, zda se hodí i pro venkovní použití nebo jen do interiéru.

Zejména do venkovních prostor je možné instalovat pouze vánoční dekorace, které splňují požadavky pro bezpečné venkovní použití. Pro venkovní užití platí vodotěsnost s označením IP44 a výš.


Vánoční osvětlení do exteriéru

Nic nedokreslí hřejivé vánoční chvilky tak, jako to umí maličké žárovičky a světelné řetězy. Vyzdobit se dají nejen zahradní stromy vánočními světelnými řetězy, které mimochodem vypadají skvěle i na ovocných stromech, ale i okraje střech. Na nich právě vynikne vánoční venkovní osvětlení nebo výrazné vánoční LED projektory.



LED osvětlení s vánočními prvky lemující ploty zahrad, stejně jako vánoční světelné sítě umístěné na zahradních keřích, vykouzlí sváteční atmosféru i z minizahrádky před domem. Vánoční osvětlení na baterie využijete všude tam, kde není elektřina nebo kam nemůžete natáhnout prodlužovací kabel. Ideální jsou pro ozdobení truhlíků na okenních parapetech, kde jsou baterie chráněny proti vlhkosti zástřeším.


Interiérová svítidla pro období Vánoc

Interiérovým vánočním osvětlením můžete doma ozdobit v podstatě cokoli: zábradlí, krbovou římsu, nebo okno. Máte na výběr z mnoha typů vánočních dekorací. Koupíte klasické girlandy a žárovičky, ale i světelný řetěz hýřící barvami  Vše je na vašem uvážení i kreativitě.

Interiérovými vánočními světly můžete samozřejmě ozdobit vánoční stromek. Ten už ale bývá sám o sobě barevný díky dalším dekoracím, a tak je často lepší volit spíše střízlivější, jednobarevné řetězy nebo elektrické svíčky.

 


Při zdobení vánočního stromečku jsou v současnosti velmi oblíbené řetězy s teplým bílým světlem, jakožto symbolem vánočního světla. Instalovat můžete buď klasický světlený řetěz, nebo svíčkami osazené řetězy. Další oblíbenou položkou jsou nano řetězy, které mají pouze tenký kabel a drobná kapkovitá světla. I nano řetězy jsou různých délek a užijete je jak na velký vánoční strom, tak i v krátkém provedení, třeba do truhlíků a při vlastnoruční výrobě svítících adventních věnců.



Interiérové vánoční osvětlení jsou i na baterie. Díky tomu jsou naprosto bezpečné a nemusíte se obávat vlhka ani nenechavých dětských ručiček. Před Vánoci si ale nezapomeňte zajistit dostatek vhodných baterií.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i