Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Užitečné doplňky pro kutily a zahradní nadšence

Aktuality a oznámení

Lucie

S přibývajícími slunečními dny vyhlížíme nadšeně jaro, abychom mohli zahájit zahradní práce. Po zimě si rádi užijeme péči o záhony, vystavíme na obdiv truhlíky plné rozkvetlých macešek a petrklíčů.

Jaro se nezadržitelně blíží a s ním vyvstává otázka. Máme v pořádku zahradní nářadí? Najdeme ve své dílně správné potřeby pro zahradní kutění? Pokud nám něco chybí, je nejvyšší čas si vše potřebné zajistit. A my vám s tím umíme pomoct.


Nově jsme pro vás připravili vše potřebné pro kutily

První práce spojené s jarem na zahradě jsou zpravidla ty opravné. Opravuje se vše, co nepřečkalo zimu. Vyměňují se folie do pařníků, utahuje se povolené víko od dřevěné bedny na nářadí nebo se kontrolují topůrka zahradního nářadí. K tomu je zapotřebí mít šroubovák, vrtačku s vhodnými vrtáky, a vůbec se bude hodit plně vybavená sada nářadí. Veškeré nářadí pro dílnu najdete nově na našem e-shopu rent.cz. Pro spojení dvou dřevěných dílů plotu se bude hodit zásoba vrutů, pro jejich zašroubování slouží klasický šroubovák nebo AKU šroubovákAť už preferujete ruční nářadí nebo upřednostňujete pohodlnější elektrické nářadí, překvapíme vás pracovními pomůcky pro profesionály i pro domácí kutily.


Zahajte jarní práce s funkčním nářadím

Po důkladných opravách přicházejí na řadu práce, které posouvají vpřed naší kreativitu, šikovnost a praktičnost. K tomu se budou hodit kvalitní pracovní rukaviceChrání ruce před úrazem i jarním chladem. S těmi pak půjde práce raz dva. Ať už se vrhnete do osvětlení celé zahrady, kde dokážete vybrat z širokého sortimentu zahradních světel nebo využijete přenosná pracovní svítidla pro osvětlení otevřeného pracovního přístřešku. Hodit se může také pomocný sortiment v podobě izolačních pásek a plastových stahovacích pásků. U propojování venkovních svítidel do elektrického obvodu se bude hodit elektrická zkoušečka, jejíž užití zabrání případnému zranění elektrickým proudem při instalaci svítidel. Když se pustíte do prací zvelebujících posezení na pergole, může se hodit příklepová vrtačka, stejně jako bruska, a k vytvoření správné dekorace na pergolu přijde vhod tavná, pájecí nebo horkovzdušné pistole. Prostě vše do dílny pro domácí kutily najdete nově na rent.cz


První sluníčko láká do zahrady

A zahradní nářadí pořídíte také na rent.cz. Jarní zahradní práce spočívají v prostříhání keřů. Pokud chybějí ty správné zahradní nůžky, pak si vyberte u nás. Z trávníků je potřeba shrabat hráběmi zapomenuté listí z podzimu a suchou trávu. Pokud je někde potřeba zarovnat trávu je možné využít zahradní nůžky.

Další jarní činnosti na zahradě související s proházením hlíny na záhonech a i zde pomůžeme multifunkční lopatou. Do záhonů pro pěstování rostlin náročnějších na živiny se právě při tom zapravuje hnojivo a zralý kompost do půdy. Při té příležitosti je možná kontrola zamokření půdy. U suchých zemin je možné zakomponovat zavlažovací systém, který v době vegetace dopraví, díky vodnímu čerpadlu z nádrže, dostatek vody, zkontroluje aktuální stav vlhkosti půdy a bude vás informovat přes mobilní aplikaci.



Z připravených záhonů pro osetí postupně odstraňujeme sadou zahradního ručního nářadí klíčící plevel, aby bylo vše řádně připravené pro vhodné období k osetí.

Malé sady ručního nářadí se budou hodit při zakládání okrasných truhlíků na parapety oken. Určitě také nezapomeňte na ruční postřikovače ať už na vodu, při potřebě závlahy na listy, tak i na hnojivo v případě výživy, nebo na insekticidní postřik v případě nežádacího napadení parazity.  A i při těchto pracích využijete praktické pracovní rukavicekteré ochrání ruce před přílišným vysušením při zasazování rostlin.


Nová kategorie zahradní nářadí

Je určená všem drobným zahradníkům. V kategorii najdete potřebné příslušenství k údržbě vaší zahrady. Dále zahradní pomocníky pro pěstování, které vám usnadní veškerou práci na vaší zahradě. Zahradničení, díky novému nářadí bude zábavnější, rychlejší, co se práce týká a usnadní nepříjemnou dřinu. Rozhodně z krácení živého plotu s našimi nůžkami Fieldmann vás letos nebudou bolet ruce.



Kutilové, zahradníci a všichni obdivovatelé a milovníci zelených zahrad, vyberte si. Novou nabídku pro dílnu a zahradu jsme připravili právě pro vás. Víme, že při začleňování například zahradního osvětlení je potřeba drobných úpravných prací zahrady, které je nyní možné realizovat a uskutečnit díky našemu doplňkovému zahradnímu a dílenskému nářadí.

A tak neváhejte a vybírejte vše, co se vám bude letos hodit pro možné kutění v dílně a zahradě.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i