Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Už se blíží - Valentýn! Valentýnská inspirace.

Aktuality a oznámení

Lucie

Už pěknou řádku let se vždy 14. února připomíná svátek sv. Valentýna. Říká se, že je odvozen od biskupa, který ve starověkém Římě tajně oddával páry a byl právě 14. února popraven.

Valentýn

Je dnes po celém světě brán jako svátek zamilovaných. Lidé si nejen připomínají svou lásku, ale také se obdarují malými dárky. Často se jedná o sladkosti či plyšáky, ale proč letos nevystoupit takzvaně z davu a nedát vaší drahé polovičce něco pěkného a zároveň praktického?
 
 

Jako vhodné valentýnské dárky pro něj i pro ni můžeme uvést stolní lampy a jiná LED svítidla, u kterých máte možnost volby barevných variant osvětlení a jejich intenzity se báječně hodí pro romantické chvíle i pro odpočinek. Potěší nejedno oko ženino a zároveň splní i svůj účel jako decentní osvětlení či dekorativní prvek k nočnímu stolku, na poličku nebo kamkoli jinam si určíte.
 
 

Fantazii a kreativitě se meze nekladou.

Jistě se k této příležitosti budou hodit i velice příjemná a uklidňující svítidla, která mohou navodit tu správnou intimní atmosféru pro vaše společně trávené večery. Červená, růžová či fialová barva se hodí právě pro romantické chvíle. V naší nabídce svítidel najdete například lávové lampy různých barev a typů, které uklidní, ale i rozzáří místnost v překrásných barvách. 

Co třeba svítidla ve tmavých červených barvách?

 
 
Nebo máte rádi květiny, ale je vám líto, když je pak musíte vyhazovat, protože uvadnou? Nevadí! U nás najdete i květinové lampy, které dozdobí váš interiér.

V naší nabídce najdete i více druhů lamp se správnými barevnými variacemi, které se k tomuto svátku hodí, doplní i osvětlí místnost, ale hlavně potěší obdarovaného originálním dárkem.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i