Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Unikátní technologie svítidel Sun@ Home

Aktuality a oznámení

Lucie

Představte si světlo, které přirozeně kopíruje denní světelné podmínky. Reprodukuje přirozené denní světlo, a to v kteroukoliv denní hodinu. Že je to fikce? Nikoli, to je novinka firmy LEDVANCE.

Představujeme SUN@HOME technologii

Převratná novinka zaměřená ryze na člověka. Je známo, že biorytmus lidského těla nelze pomíjet, jeho přehlížením si dříve či později přivodíme zdravotní komplikace. Stejně tak přemýšleli i ve firmě LEDVANCE a přišli s převratnou verzí svícení, která plně napodobuje biologický rytmus člověka. Cirkadiální systém, tedy střídání dne a noci s postupným stmíváním, umožnuje každému z nás nastartovat aktivní část dne a včas spouští únavu a potřebu spánku. A stejně tak funguje i chytrá, stimulující řada svítidel SUN@HOME.


Jde o svítidla a světelné zdroje – tedy žárovky, které disponují LED diodami SunLike se širokým spektrem světla. Ty nám poskytnou opravdu nejvyšší kvalitu osvětlení (index podání barev je větší než 95, pro představu Slunce má index podání barev 100, „obyčejný“ LED zdroj 80), která se velmi podobá dennímu světlu. Díky těmto celospektrálním LED diodám SunLike je možné si také nastavit barvu světla v nevídaně širokém spektru. A to v rozmezí 2 200 K až 5 000 K. A to už je opravdu hodně. 


Práce i odpočinek

Se svítidly s touto technologií dostanete prakticky vše, co od svítidla potřebujete. Pro start do nového dne si je můžete nastavit tak, aby vám připomínala východ slunce. Lépe se tak probudíte a budete mít do nového dne mnohem více energie. Jakmile si uvaříte svou oblíbenou kávu, můžete se vrhnout na práci z pohodlí domova, ke které si opět zvolíte vhodný typ osvětlení. Díky neobvykle vysoké kvalitě světla, která se velmi podobá světlu dennímu, si můžete nastavit obzvláště jasné bílé světlo. To vám zaručí lepší soustředěnost na veškeré činnosti, u kterých to potřebujete. Tím docílíte mnohem vyšší výkonnosti při práci, kterou vykonáváte z domu nebo pokud potřebujete světlo nad psací stůl k domácím úkolům pro vaše nejmenší.

 

Večer si pak můžete odpočinout a relaxovat v pohodlí gauče stále s tím samým svítidlem. Díky němu si můžete vytvořit opravdu nevídaně útulnou atmosféru svícení téměř jako u krbu. Navíc díky potlačení slabého světla plnospektrálních LED diod SunLike se znatelně zlepší i intenzita spánku. Je to právě díky tomu, že svítidla SUN@HOME podpoří náš denní biologický rytmus a díky tomu tak dochází ke zkvalitnění spánku.


Výhody ve zkratce


Svítidla SUN@HOME mají tedy velké výhody a jsou opravdu unikátní novinkou na trhu. Přináší nám několik nezaměnitelných výhod:


-    Nejlepší kvalitu světla, kde index podání barev je CRI > 95

-    Díky osvětlení, které simuluje denní světlo, dochází k podpoře našeho biologického rytmu

-    Má opravdu široké barevné spektrum, které je 2 200 K – 5 000 K

-    Jedná se o inteligentní, bezdrátově řízená (z aplikace telefonu), stmívatelná svítidla

-    Díky jejich povrchové úpravě dochází navíc k redukci různých bakterií

-    Záruka 5 let 


Inovativní a chytrá svítidla

Se svítidly s technologií SUN@HOME máte nespočet výhod nejen co se denního rytmu a zdraví týče, ale jsou navíc inteligentní. To znamená, že buď můžete využít automatického přizpůsobení světla dle denní doby anebo si můžete libovolně měnit nastavení světla dle svých preferencí - buď pro práci, na kterou se potřebujete soustředit nebo naopak na svícení pro klidnou uvolněnou atmosféru, na hraní si s dětmi či relaxaci. Díky technologii SUN@HOME zde máte navíc ještě další chytré funkce, se kterými můžete například docílit přirozenějšího probuzení díky slábnoucímu světlu nebo si nastavit svícení, které se bude řídit počasím. Vše si jednoduše nastavíte v aplikaci na telefonu, která je bezplatná – Ledvance Smart+ Wifi App nebo můžete využít hlasového asistenta.

 

Kvalitní svícení i ovzduší

Díky svítidlům SUN@HOME můžete zapomenout na různé nepříjemné pachy, plísně či bakterie. Díky povrchové úpravě těchto svítidel si můžete být jisti, že tohle vše se vám vyhne. Svým povrchem totiž zajišťují dezinfekci i okolního vzduchu. Eliminují různé patogeny a rozkládají škodlivé látky, které se v ovzduší vyskytují.


Svítidla SUN@HOME vám zkrátka přináší to nejlepší. Svítidla, která podpoří váš zdravý biorytmus, a navíc se vám s nimi bude i lépe dýchat. To tu opravdu ještě nebylo.

 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i