Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svátek lásky a úcty k ženám - MDŽ

Akce a Výprodeje

Tradiční svátek všech dívek a žen. Jak jste na tom vy, máte už nějaký dárek?

Mezinárodní den žen - tipy na překvapení pro Vaši polovičku

Mezinárodní den žen připadá každý rok na 8. března. Pomineme-li obligátní kytičku, bonboniéru (švýcarské pralinky nikdy nezklamou!) nebo přáníčko, dostáváme se však k pozornostem trvalé hodnoty. A vůbec nemusí být nedostupné. 
 
 
Stačí se včas podívat na náš e-shop. Najdete tu plno drobných, ale milých lampičekDekorační světýlka v podobě solných lampiček v růžové barvě nejsou pouze krásný doplněk interiéru. Svými účinky dokáží ionizovat ovzduší a zajistit tak lepší klima v místnosti. 
 
 
 
Ženu je třeba oslavovat, usměrnit a milovat. MDŽ není pouze o lásce k ženám a úctě k nim. Tento svátek by měl být připomínkou toho, co vše ženy během století dokázaly a k jak velkému posunu v jejich postavení ve společnosti došlo. Dřív bylo zvykem přinést ženě květinu a něžně ji políbit. Dnes je možno myslet i na praktičtější dárek. Třeba stmívatelnou lampičkou na noční stolek nebo k oblíbenému křeslu a čtení.
 
 
 
Jestliže máte obavy, zda vyberete správný design, který se jí bude líbit, stačí volit kombinaci volných lampových noh a různých stínidel, které se dají obměnovat.

A nápadů je mnohem víc...

Vášnivé kuchařce vyberte podlinkové světlo, které se bude hodit do vaší kuchyně. Sportovkyně a nadšená outdorová běžkyně ocení čelovku pro večerní běhy. Romantickou duši potěšte sladkou lampičkou s květy nebo rustikálním lustrem s květovanými stínidly. Mladá maminka ocení orientační světýlko k dětské postýlce, když musí několikrát za noc vstávat. A žena, která se Vám chce líbit zase světlo nad zrcadlo nebo rovnou osvětlené zrcadlo. U nás najdete obojí. 
 
 
 
Nakonec dárek, který doceníte i Vy. S jarem přichází krásné počasí a večerní posezení na balkoně či terase, kterou si můžete osvětlit lucernou nebo svíčkou na baterie, bez obav opomenutí sfouknutí plamene. 
 
 
 
 

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i