Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Skladová zásoby ihned k odeslání

Akce a Výprodeje

Lucie

Produkty. které jsou skladem se snažíme odeslat co nejdříve.

Víme, co nabízíme a jsme v tom opravdu dobří. Aktuálně u nás najdete přes 2 200 000 skladových zásob. Díky nim jsme schopni doručit vaši objednávku ve velice krátkém čase. Většinu zboží expedujeme do 48 hodin. Máme na výběr až 42 tisíc produktů od 220 značek.


Osvětlení u nás najdete jak pro váš domov a zahradu, tak i pro podnikatelské subjekty. Nabízíme také produkty do domácnosti - kuchyňské potřeby, TV příslušenství, potřeby pro gaming, bytové doplňky a další. Dále pro vás máme produkty na zahradu a dílnu, chovatelské potřeby a solární panely a jejich příslušenství. Sledujeme aktuální technologické trendy a nabídneme vám i novinky na trhu např. inteligentní systémy. Máme rádi klasiku, retro, ale třeba i skandinávský styl.


Příště až budete u nás objednávat, registrujte se u nás. Budete mít okamžitý přístup k vaší objednávce a jejímu stavu, ale také uvidíte historii objednávání. Další z výhod je, že vám systém automaticky vyplní vaše údaje. Času je málo a my vám to chceme co nejvíce ulehčit. Během nákupu se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Budeme vás informovat o slevových akcích na vybrané produkty a o novinkách v oblasti svítidel.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i