Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Senzorová svítidla

Aktuality a oznámení

Senzorová svítidla rozhodně nesmí chybět u žádného domu, přístřešku a altánku. Po setmění slouží, jako světelná navigace, která vás bezpečně zavede zpátky domů. Venkovní světla nacházejí uplatnění také jako funkční dekorace a neodmyslitelný prvek v letní zahradě.

Senzorová svítidla

Senzorová svítidla lze použít pro osvětlení interiérů, např. chodeb, schodišť a vchodů, ale i zahrad a ulic. Přednosti senzorových svítidel ocení především obyvatelé i majitelé bytových domů, pozemků a průmyslových areálů. Čím jsou tak přínosná?

Mají celou řadu předností:

  • automatické, pohodlné spínání svítidla
  • spínání i při nepatrném pohybu bez prodlevy
  • neviditelné umístění senzoru v interiéru
  • úspora elektrické energie
  • rychlé a snadné nastavení senzoru pomocí tlačítek


Venkovní solární svítidla se senzorem

V posledních letech se stala solární svítidla se senzorem velmi populární. Na jedné straně je to zvyšujícími se cenami energií, ale i zvyšujícím se environmentálním povědomím. Solární senzorové osvětlení svítí intenzivně, má neuvěřitelně snadnou instalaci a nejsou s ním spojeny žádné provozní náklady. Solární světlo se senzorem je velmi praktickým řešením nejen při samotném osvětlení prostoru, ale také z hlediska bezpečnosti, kdy zachytí pohyb a následně se rozsvítí. Solární svítidla jsou ideální pro osvětlení zahrady, terasy nebo samotného okolí domu a jejich nabídka je opravdu široká.


Osvětlení se senzory pro venkovní užití

Znáte ten pocit, kdy se od grilu nebo z altánku snažíte dostat ke vchodovým dveřím a uprostřed noci se vám to jednoduše nedaří? Pokud je to váš případ, pak byste měli zvážit pořízení venkovního osvětlení s čidlem. Venkovní svítidla, která jsou vybavena praktickými čidly reagujícími na pohyb. Při výběru vysněného světla na dům, myslete i na zdroj, který je pro chod venkovního osvětlení nutný.  

Mezi základní výhody venkovních světel s čidlem pohybu patří:

  • uživatelský komfort a bezpečnost
  • úspora energie, svítidlo totiž nesvítí pořád
  • rychlá reakce na pohyb v zahradě

 

 S jejich pomocí se můžete zbavit i případných nezvaných návštěvníků a nenechavců. Venkovní světla s čidlem z naší nabídky vám budou sloužit po mnoho dlouhých let. Díky své kvalitě a dlouhé životnosti totiž odolávají povětrnostním podmínkám.


Senzorová svítidla na baterie

V případě, že vám chybějí patřičné rozvody pro možnost užití daného osvětlení, pak je nutné volit svítidla, která jsou poháněna bateriemi. I mezi venkovními svítidly na baterie máme široký výběr.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i