Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Prázdniny končí, ale léto ještě ne

Aktuality a oznámení

Prázdniny odkrajují poslední dny a škola se pomaličku blíží. Není ale nutné věšet hlavu a myslet na splíny, protože teplé počasí ještě zdaleka nekončí.

Pozdní léto bývá ve znamení teplem prosyceného vzduchu už od ranních hodin. Noci jsou stále teplé a není kdy by se ochladilo. V takovém čase je nejlepší využít domácích ventilátorů a stropních větráků. 



Ideální pro cirkulaci vzduchu je ventilátor

Nezáleží, zda je to malý stolní větrák, velký stojanový ventilátor nebo nízký podlahový. Rozdíl najdete pouze v jejich velikosti, ale všechny se rychle instalují, dají se natočit přesně do místa, kde potřebujete rozproudit vzduch a všechny jsou také cenově dostupné. 

   

Modernější sloupové, nebo věžové variace větráků naopak nemají jednu větší vrtuli výraznými lopatkami jako předchozí typy, ale pracují s více menšími větráky a proud vzduchu vytvářejí podobně jako klimatizace. Tedy sloupové větráky vzduch ochlazují a nuceně proudí pomocí motorku. Mnohdy mají přidružené i další funkce, třeba v podobě čištění vzduchu, zvyšování vlhkosti a různé další.


A co stropní ventilátor?   

Stropní ventilátor – to je ideální volba pro vzdušný proud v celé místnosti. Díky přichycení ke stropu zpravidla ve středu místnosti mají dosah na všechny strany a díky usazení na místa, kde obvykle visí lustr, jsou ventilátory ideálním kandidátem na osazení svítidlem. Pak tedy máte přidanou hodnotu dva v jednom, tedy stropní ventilátor se svítidlem. Mezi stropními ventilátory je skutečně velký výběr.

Chlazení pomocí ventilátorů přijde vhod i školákům, kteří zanedlouho začnou řešit domácí úlohy, nad nimiž se lépe přemýšlí v chladnější místnosti.


Zpříjemněte školákům nástup do školy

Řádným osvětlením - aby bylo i večer dobře vidět do učebnic. Stačí k tomu vybrat tu správnou lampičku. Stolní lampu k pracovnímu stolu, kde se píší úlohy. Ze šíře nabídky snadno vyberete tu správnou lampičku pro prvňáka, stejně jako pro budoucího středoškoláka.

 

Pokud následné samostudium probíhá raději v pohodlné posteli, pak se neobejdete ani bez pořádné noční lampičky postavené na nočním stolku. Nemá-li školák u postele noční stolek, pak je vhodnou náhradou lampička s klipem, kterou pohodlně uchytíte na pelest postele. A poslouží úplně stejně, jako když stojí na nočním stole.

Ať už strávíte závěr prázdnin přípravou na školní výuku, aktivitou v přírodě nebo jen tak lenošením, naše výrobky dokáží tento čas zpříjemnit. Stačí se jen přesvědčit.

 

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i