Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Pohodové léto bez hmyzu

Venkovní osvětlení domu

Monika

Užijte si léto bez bzučení a štípanců pomocí lapačů hmyzu. Tato zařízení můžete využít v interiéru i exteriéru.

Létání much, bzučení komárů a nehezké svědící štípance, to si každý umíme představit velmi snadno. Klasickým mucholapkám je už dávno konec. Už nemusíte lítat po pokoji a nahánět otravné mouchy, a ještě otravnější komáry. Léto se dá užít v poklidu venku i uvnitř bez zbytečného hmyzu. Představte si večer s rodinou na terase, grilování, karty a druhý den ani jeden štípanec. Není to úžasné? Poradíme vám jak na to!

Lapače hmyzu jsou moderní zařízení, které vám umožní zbavit se hmyzu velmi rychle a snadno. Tato zařízení většinou fungují na principu UV záření, které hmyz přiláká a mřížce, která je pod vysokým napětím, díky kterému hmyz zahyne. Jedná se o bezpečné a ekologické zařízení, které je bezpečné pro lidi i životní prostředí.

Tato zařízení jsou vhodná pro interiér i exteriér. Při výběru lapače se rozhodujte podle prostoru, který chcete od hmyzu chránit. Nabízíme zařízení, která pojmou až 150 m2. Tato větší zařízení mají UV zářivku, která lze vyměnit. Do menších pokojů a chodeb doporučujeme elektrické lapače hmyzu do zásuvky. 

Menší zařízení, která můžete využít například při kempování nebo na zahradě, se jednoduše přenášejí a je možné je i zavěsit. Tyto lapače fungují na stejném principu a jsou doplněny o LED lampu, která zajistí osvětlení daného místa. Doporučujeme vybrat takové svítidlo s UV lampou, které umožňuje přepínat mezi jednotlivými režimy nebo mít oba režimy zapnuté zároveň. Doba svícení UV se může pohybovat od 7 až do 15 hodin podle typu zařízení a poté lze jednoduše nabít pomocí USB kabelu. Některá z těchto přenosných svítidel lze dobíjet i pomocí solární energie. 

Nezapomeňte, že funkčnost lapače hmyzu je ovlivňována jeho čistotou. Zařízení mají snadno odstranitelnou nádobu na hmyz, která lze jednoduše omýt vodou. Doporučujeme vždy přečíst informaci o čištění u vybraného zařízení. 


Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i