Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Philips a jeho menší společnosti

O značkách

Lucie

Rádi využíváte kvalitní produkty značky Philips? A víte, že pod Philips spadá i několik menších společností?

Rozhodli jste se, že si pořídíte svítidlo a nejvíce v kvalitě věříte výrobci Philips? Jak by také ne. Tato firma je na trhu už spoustu let a její kvalita je skutečně prvotřídní. Založení firmy se datuje až do roku 1891. Založil ji muž jménem Gerard Philips společně se svým otcem. Jedná se o nizozemskou firmu, která byla založena ve městě Eidhoven. Firma Philips se specializuje na spoustu odvětví a jedním z nich je i osvětlení, které u nás můžete ve velkém počtu nalézt. Ne však pouze jeden typ, od firmy Philips si můžete pořídit snad veškeré osvětlení, které domů i ven potřebujete. Nabídka od společnosti Philips také skýtá mnohá osvětlení pro vaši chytrou domácnost.

Philips a sesterské společnosti

Jelikož máte jistě rádi svítidla a jiné výrobky značky Philips, jistě by vám nemělo uniknout, že i když název výrobce není přímo Philips, může pod tuto značku spadat. To znamená, že součástí firmy Philips je i několik takzvaných podznaček neboli menších firem. Kvalita však stále zůstává na stejné úrovni.

Lirio by Philips

Společnosti Lirio by Philips je právě jednou z těchto firem, která spadá pod značku Philips. Tato značka nabízí svítidla belgického designu a to nejen u nás, ale v celosvětovém měřítku. Hlavním sortimentem této pod firmy jsou dekorativní svítidla. Jsou vyrobena z kvalitních materiálů a mají nadčasové tvary. Velmi často se s touto značkou setkáte u stropních svítidel a to u přisazených i závěsných. Ale také u stojacích a stolních lamp, které vás jistě svým designem a kvalitou nezklamou.
 
 

Philips Bright Light

Další kolekce osvětlení značky Philips má název Bright Light. Jedná se o atraktivní typy osvětlení a také prvotřídní série svítidel, které splňují veškeré záruky kvality. Pod touto značkou naleznete spoustu venkovních svítidel, jako jsou zahradní svítidla a další. A samozřejmě také interiérová bodová svítidla nebo třeba lampy, nástěnná či stropní svítidla.

Philips Eseo

Philips Eseo je rovněž značka, která spadá pod firmu Philips. Motto značky Eseo je „Světlo pro život“. Pod touto značkou najdete nejčastěji svítidla kuchyňská, ale také svítidla do obývacích pokojů či ložnic. Tato svítidla bývají vyráběna nejčastěji v kolekcích. A to proto, aby byl zákazník stoprocentně spokojen a mohl si design svého osvětlení perfektně sladit.
 

Philips Massive

V menších firmách, které spadají pod značku Philips, samozřejmě nesmíme zapomenout ani na známou pod značku Philips Massive. Tato značka zaručuje prvotřídní kvalitu a je také velmi oblíbená kvůli její dobré cenové dostupnosti, která je v naprosto nejlepším poměru. Platné evropské normy a přísné kontroly, které všechna svítidla pravidelně podstupují, zaručují bezpečnost a spokojenost zákazníka. I zde se můžete setkat s různými lustry, bodovými či podhledovými svítidly a také venkovními svítidly.

Philips Podium

Philips Podium je další menší firmou pod záštitou firmy Philips a nabízí stejně jako ostatní záruku prvotřídní kvality a široký sortiment svítidel.
 

Philips Pila

Poslední značkou, kterou se Philips může chlubit, je Philips Pila. Naleznete zde spoustu svítidel. Velmi často se Philips Pila zaměřuje především na LED světelné zdroje, například LED žárovky.
 
Philips a jeho sesterské společnosti nabízí skvělá a kvalitní svítidla, která vás jistě nezklamou.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i