Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítidla Steinel – to je vaše bezpečnost i světlo venku

O značkách

Lucie

Svítidla STEINEL jsou jedny z nejbezpečnějších svítidel vůbec. Osvětlí váš dům, upozorní na každého, kdo se kolem domu nachomýtá. Osvětlení STEINEL využívá nejmodernější počítačovou techniku k docílení vzájemného sloučení funkce a designu svítidel, proto také jejich produkty byly několikrát oceněny za vynikající vzhled a funkčnost.

Čím je STEINEL vůbec výjimečný?

Prostě tím, že do běžné funkce venkovního osvícení dokázal integrovat bezpečností stránku, v podobě senzorů pohybu. A to nejen do venkovního osvětlení, ale i do vnitřního. Svítidla využívají infračervené senzory k detekci pohybu.

 

Představme si značku STEINEL, německého výrobce fungujícího od r. 1959. Jeho velkou zbraní je vývoj, výroba a inovace v oblasti pohybových senzorů, osvětlení, horkovzdušného a lepícího nářadí. Budoucí výroba se navrhuje v Německu, Česku a Švýcarsku, samotná výroba probíhá v Německu, Švýcarsku a Rumunsku. Veškeré výrobky jsou vyrobeny v Evropě.

 
 
Firma STEINEL vynalezla před 20 lety první senzorové svítidlo na světě. Dnes tato společnost vyrábí a vyvíjí venkovní osvětlení světové proslulosti.
 

Venkovní osvětlení nebo interiérová svítidla

Radíme od STEINELa oboje. Postará se vám o osvětlení okolí domu, stejně jako decentně osvětlí vnitřek stropními svítidly, pro větší bezpečnost a vyšší úsporu energie třeba ty se senzory pohybu. Prostě rozsvítí se tehdy, je-li zaznamenán pohyb v místnosti.

 

Steinel logo bezpochyby znáte

Všude, kde je zapotřebí světlo, můžete používat úspornou senzorovou techniku STEINEL. Firma totiž nepůsobí jen v oblasti bezpečnosti svícení a hlídání senzorových pohybů, ale řadí se mezi významné výrobce i dalšího průmyslového nářadí.

 

Cílem společnosti STEINEL je nejen být šetrný k životnímu prostředí, ale také díky nízké spotřebě energie šetřit peníze a dodávat zákazníkům komfort v podobě automatického zapínání světla. Proto nepřekvapí, že svítidla s čidlem jsou nyní velkým trendem. Nahlédněte do naší nabídky a vyberte si to pravé STEINEL svítidlo.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i