Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Značka osvětlení Paulmann – to je záruka vysoké kvality

O značkách

Lucie

Svítidla od renomovaného německého výrobce Paulmann jsou proslulá svou kvalitou materiálu a designu. A to po celém světě.

Příběh jednoho z největším výrobců osvětlení začal v roce 1968, kdy zakladatel Rüdiger Paulmann využil mezery na trhu a přišel s nabídkou dekorativního osvětlení. O deset let později rozšiřuje výrobu na prosperující podnik s kreativní základnou a vlastním výrobním zázemím.

 

Od té doby se jeho výroba zdokonalila natolik, že je právem považován za největšího výrobce kvalitních svítidel všeho druhu.

V počátcích jej proslavily, do té do doby nevídané, návrhy v podobě kouřového skla nebo zrcadlové lampy a ledově křišťálová svítidla. Dnes jsou jejich doménou moderní přisazená osvětlení, ve kterých se ale i tak odráží krása a třpyt skla. Ve spojitosti se zlatými, bronzovými a stříbrnými kovy se jedná o skvosty dnešní doby.

 

Značka Paulmann udává směr oboru

V roce 1984 se již známý Paulmann snaží odlišit od své konkurence a tak se soustředí na dobytí trhu halogenovými svítidly. Převedl halogenový zdroj světla do příjemného domácího osvětlení v podobě lamp v růžovém a zlatém dekoru. Nyní je halogen již překonán a tak i značka Paulmann nabízí nejmodernější formu zdroje světla LED. Paulmann nabídka LED svítidel je nepřeberná.

 

Největší věhlas získal Paulmann díky výrobě přisazených a zapuštěných svítidel. Vyrábí je od roku 1988 a za tu dobu posunul kvalitu výroby na samou špičku. Proto je také nyní největším výrobcem a dodavatelem zapuštěných svítidelA díky pobočkám v Rakousku a ve Francii má působnost prakticky po celé Evropě.

Věhlas kvality značky Paulmann je znám také u nás.

 
I vy si můžete vybírat z jejich produktů. A díky nám dokonce za příjemné ceny.
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i