Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Osvětlení EGLO, to je symbol kvality a tradice

O značkách

Lucie

Firma Eglo je dnes nejuznávanější společností spojenou s výrobou dekorativního osvětlení.

Skupina EGLO je soukromý koncern založený v Rakousku v roce 1969 a je největším světovým výrobcem dekorativních svítidel. V současné době je koncern zastoupen na všech kontinentech, ve více než 50 zemích po celém světě, což umožňuje namíchat zvláštní kombinaci rakouské tradice a kultur dceřinných společností a nabízet tak kreativní, všestranný sortiment.

 
 

EGLO vyrábí a dodává široký sortiment svítidel

 

EGLO do svého portfolia zařazuje především spojení moderních technologií s nápaditým designem. Pracuje s barvami, kovem v lesku i matu, sklem i plastem. Originální svítidla oživí každý interiér, dodají mu hravost.

 
 
Nebojte se nových tvarů nebo výrazných řešení. Svítidla pro váš byt nemusíte vybírat jen podle účelnosti a výkonu. Svítidla Eglo nabízí oboje – vysokou svítivost a dokonalý design.
 
 

EGLO, to je především funkční osvětlení s důrazem na kvalitu zpracování a použitých materiálů. Prim hrají především vysoce kvalitní opálová skla, ocel, textil i dřevo. Aby byl estetický dojem co nejlepší, vyrábí firma EGLO světla různých typů v designových řadách. Designérské oddělení firmy EGLO se neustále snaží pružně reagovat na aktuální požadavky zákazníků a přinášet na trh každoročně inovovanou kolekci svítidel s příjemnými cenami.

 

Designové osvětlení EGLO skvěle doplní váš interiér a přinese mu potřebnou záři. Lustry EGLO se hodí spíše na vysoké stropy, zatímco nástěnná a stropní svítidla oceníte se standartní výškou stropu. Pokud chcete mít možnost ovlivnit směr záře, zaměřte se na EGLO bodovky nebo downlight svítidla. Doplňte svítidla vhodnými žárovkami a vykouzlete tak ve vašem domově neopakovatelnou atmosféru.

 
 

Zapojte se i vy do rodiny spokojených zákazníků osvětlení EGLO. Vyberte si z naší nabídky to nejlepší osvětlení EGLO.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i